Despicable Me Skrevet 14. januar 2014 #2 Skrevet 14. januar 2014 Til 5 personer: 1 stekt kylling (eller to stekte kalde kyllingfileter, ha de i sølvfolie i ovnen så blir de ikke så tørre) 2 porsj (400 gram ukokt) pasta. Bruk gjerne: penne(rør)/fusilli(skruer)/farfalle(sløyfer) eller annen pasta med artige fasonger. 1/2 pose pinjekjerner 1 boks creme fraiche 1/2 rød paprika 1/3 purre (bruk kun av det hvite) 2 fedd hvitløk (et fedd er det noen kaller en båt, men på hvitløk heter det fedd) 1/4 isbergsalat 1-2 ss pesto 1 pk bacon 50-100 gram parmesan (aldri kjøp ferdigrevet parmesan, det er kun skorpen av osten de har brukt. Phu og æsj) Noen dråper sitron/lime 1/2 dl fløte salt og pepper etter smak og behag Slik gjør du det: Kok pastaen etter anvisning på pakken, avkjøl helt. Klipp baconet i terningstore biter, stekes sprøtt. (Baconfettet som er igjen i pannen kan du velge om du vil ha i salaten eller ikke). Rist pinjekjernene i en tørr stekepannen til de blir gyldne. Rens den stekte kalde kyllingen for ben og skinn, riv kjøttet opp i passende biter. Skjær paprikaen i lillefingerneglstore terninger. Skjær purren i tynne ringer (har du husket å skylle den for jord?). Finhakk hvitløksfeddene. Skyll og skjær så isbergsalaten i terningstore biter. Riv parmesanen i rivjernet (samme størrelser som revet ost alltid er i). Bland så alle ingrediensene sammen i en bolle. Kan serveres med engang, hvis ikke ta plast over bollen, så i kjøleskap. Aller best dagen derpå. Om du syntes den da har blitt litt tørr, tilsett litt creme fraiche og/eller litt fløte. Server gjerne med godt brød.
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2014 #3 Skrevet 15. januar 2014 http://dinmat.no/Kremet-pastasalat Anonymous poster hash: 1deed...8ef
Gjest Linn Cathrin Skrevet 17. januar 2014 #4 Skrevet 17. januar 2014 - Bogskinke - Mais - Purre/rødløk - Ost - Kruttonger - Paprika - En boks lettrømme - En pakke lettmajones - Sitronpepper og/eller sitrondråper Jeg blander alltid majones og rømme, hvor jeg smaker til med sitronpepper og sitrondråper, før jeg heller det over det andre, for så å blande alt sammen. Kruttongene kan det være lurt å blande i til slutt, ved at de blir myke. I tillegg er det veeeldig godt med hvitløksbaguetter ved siden av
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå