Gå til innhold

Kan jeg ha pisket krem i smørglasuren?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Lager glasur til en sjokoladekake.
Lagde smørglasuren slik, men den ble litt besk i ettersmaken?!

Rørte 150 g smør + 200-250 g melis + vaniljesukker + 5-6 ss kaffe + 200 g smeltet kokesjokolade,

Noe er feil! Har laget den sånn (mener jeg) hver gang, men den ble så mørk?! Også ble ettersmaken så, stram? Kan jeg ha i noe for å gjøre den mildere igjen?

Piske krem å ha i? Forslag tas imot med SJOKOLADEKAKETAKK!! :)



Anonymous poster hash: 9362f...13a
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvor mørk den blir har kanskje noe og si på hvilken sjokolade du bruker. Besk blir den pga kaffen, reduser mengden kaffe til det halve :)

AnonymBruker
Skrevet

Hvor mørk den blir har kanskje noe og si på hvilken sjokolade du bruker. Besk blir den pga kaffen, reduser mengden kaffe til det halve :)

Fryktet det var kaffen! Nå er den laget, hadde i resten av smøret for å prøve å få vekk litt av beskheten. Mer jeg kan ha i for å gjøre den mildere?

Unngår gjerne å gå på butikken for å skaffe ingredienser til en helt ny.. :-S

Jeg har lært min kaffelekse

Anonymous poster hash: 9362f...13a

AnonymBruker
Skrevet

Har du mer melis? Ville prøvd å ta i mer :)


Tror ikke det er så lurt å begynne å piske krem for å blande det i smørkremen, da rissikerer du nok å få smør :P Men du kan jo prøve å piske inn litt fløte :)



Anonymous poster hash: 483ce...cfe
Skrevet

Ikke bruk kokesjokolade! Bruk regia bakekakao,bruk 2ss og senk kaffen til 3ss så blir det nok bra skal du se.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...