AnonymBruker Skrevet 8. januar 2014 #1 Del Skrevet 8. januar 2014 Hva pleier dere å ha som tilbehør til laks? Spesielt hvis fisken er litt salt. Anonymous poster hash: 49396...c97 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Utropstegn Skrevet 8. januar 2014 #2 Del Skrevet 8. januar 2014 Mango- og advokadosalat med chilli og ris. Sykt godt http://trinesmatblogg.no/2013/08/12/pannestekt-laks-med-mango-og-avokadosalat-og-limeromme/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 8. januar 2014 #3 Del Skrevet 8. januar 2014 Jeg synes det er godt å kutte laksen i biter og legge den i et stykke al.folie. Kutt gulrøtter, brokkoli, blomkål og purreløk i små biter å strø over. Ta på pepper (og evt salt), ei skje smør og ei skje rømme. Pakk alu.folien sammen og putt den midt i stekeovnen på 200g i ca 15-20min. Bruker å lage porsjonspakker, og serverer det hele med fullkornris og soyasaus. Blir veldig saftig og godt:) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pheel Skrevet 8. januar 2014 #4 Del Skrevet 8. januar 2014 En veldig enkel hverdagsmiddag: Stek laksefileter med litt smør i panna, krydre med ønsket krydder. Server med ferdig potetsalat og en enkel salat med ønskede grønnsaker. Passer like godt på grillen som i panna synes jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 8. januar 2014 #5 Del Skrevet 8. januar 2014 - salat med laksefilet på toppen - wokede grønnsaker og ris/risnudler (da krydrer jeg gjerne fisken mer) - noe a la salaten som utropstegn nevner over her - ovnsbakte søtpotetbåter og noe grønt - sitronrisotto - blomkålpuré 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. januar 2014 #6 Del Skrevet 8. januar 2014 Masse hollandaise saus Anonymous poster hash: ec0b2...74c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brienne of Tarth Skrevet 8. januar 2014 #7 Del Skrevet 8. januar 2014 Det klassiske, poteter, rømme og agurksalat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badebuksa Skrevet 8. januar 2014 #8 Del Skrevet 8. januar 2014 Mitt tilbehør til laks er alltid: salt, pepper, kokte poteter, kokte gulrøtter og rømme. Ingen saus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. januar 2014 #9 Del Skrevet 8. januar 2014 Pasta med en saus av fløte, squash, fennikel, cherrytomater, basilikum. Anonymous poster hash: b0039...602 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Inggolf Skrevet 8. januar 2014 #10 Del Skrevet 8. januar 2014 Det klassiske, poteter, rømme og agurksalat. Enig! Hadde det ofte i barndommen og i oppveksten- ble aldri lei av det! Ingenting slår denne varianten synes jeg. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leahisabella Skrevet 8. januar 2014 #11 Del Skrevet 8. januar 2014 Jeg synes poteter, rømme og salat er det beste til laks. Pleier bare å lage en enkel salat av isbergsalat, paprika, agurk, tomat, avokado, rødløk, purreløk, fetaost (den med soltørkede tomater) også krydrer jeg den med salt og pepper, og bruker litt av oljen til fetaosten. Det enkle er ofte det beste Laksen liker jeg best stekt i ovnen med purreløk og rødløk på toppen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingvinsukker Skrevet 8. januar 2014 #12 Del Skrevet 8. januar 2014 Pannestekt laks, rømme og denne: fullkornscouscous blandet med rå rødløk, erter, paprika og olivenolje/smør. Jeg pleier å ha kikoman på også, mannen har smør. Kjempegodt!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
allice Skrevet 9. januar 2014 #13 Del Skrevet 9. januar 2014 Pannestekt laks (helstekt i ovn er det beste!), med poteter, agurksalat, og rømme som det er sukker og pepper i :D Mmmh, laks frista nå Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar 2014 #14 Del Skrevet 9. januar 2014 Jeg går også ofte for den klassiske med agurksalat og kokte poteter, men blander pepperrot, litt sitron og sukker i rømmen.. =) Anonymous poster hash: 8f2d6...3ee Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
debattanten Skrevet 9. januar 2014 #15 Del Skrevet 9. januar 2014 Viktig med noe syre til fet mat, og mange har jo gjerne fet saus også til laks. Jeg har et forslag. Laksefilet Purre Gulerot Sitron Hvitløk Kremfløte Raps/raffinert olivenolje Salt og pepper Poteter Kok poteter, snitt opp purreløk og gulerøtter i tynne strimler og fres i en panne med litt olje i 3 minutter før du legger de på en tallerken. Krydre laksen med salt og pepper før de stekes i pannen(om du har skinn stekes de med skinnsiden ned) med litt olje. Når laksen fortsatt er litt rå legger du oppi grønnsakene og heller over litt matfløte, tilsett gjerne et par tærninger med meierismør. La det putre i pannen til laksen såvidt er gjennomstekt. Smak til underveis med 1 fedd hvitløk og sitron, evt mer salt og pepper. Server til potetene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alina X Skrevet 9. januar 2014 #16 Del Skrevet 9. januar 2014 Jeg liker laks med finhakket grønn chili,hvitløk og ingefær som stekes sammen med spinat og kapers..pluss et par cherrytomater på slutten. Bruker litt paprikapulver og lager "dressing" av creme fraiche med litt sitron,olivenolje,salt,pepper og friskhakket dill. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lea2 Skrevet 9. januar 2014 #17 Del Skrevet 9. januar 2014 Jeg skal ha laks i dag! Deler poteter i to og pensler med litt olje (er ikke gode kokepoteter i Spania). Pakker laksefileten i folie sammen med gulrot, broccoli og blomkål i biter og setter i ovnen sammen med potetene. Freser litt vårløk sammen med hvitløk og hiver oppi spinat til slutt. Er ikke så glad i rømme, så her blir det null saus. Bare litt smeltet smør i verste fall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mermaid Blues Skrevet 9. januar 2014 #18 Del Skrevet 9. januar 2014 Jeg kjøper partypoteter/amadinepoteter, skjærer dem i båter, hiver dem i en kjele eller bolle med lokk, heller over en god skvett olivenolje og salt, pepper og estragon, setter på lokket, rister som en gal og heller deretter potetene over i en ildfast form. Steker i ovnen til de er gyldne. Renser en bunt frisk asparges, pakker dem i aluminiumsfolie sammen med en passe smørklatt og salt og pepper og baker i ovn i ca en halvtime. Visper sammen en hollandaise med en liten hvitvinsskvett og litt blanket løk - og Bob er min fars nærmeste mannlige slektning. Dette passer ypperlig til hvit fisk også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar 2014 #19 Del Skrevet 9. januar 2014 Jeg kjøper partypoteter/amadinepoteter, skjærer dem i båter, hiver dem i en kjele eller bolle med lokk, heller over en god skvett olivenolje og salt, pepper og estragon, setter på lokket, rister som en gal og heller deretter potetene over i en ildfast form. Steker i ovnen til de er gyldne. Renser en bunt frisk asparges, pakker dem i aluminiumsfolie sammen med en passe smørklatt og salt og pepper og baker i ovn i ca en halvtime. Visper sammen en hollandaise med en liten hvitvinsskvett og litt blanket løk - og Bob er min fars nærmeste mannlige slektning. Dette passer ypperlig til hvit fisk også ?? Ellers, dette er min laksefavoritt: http://trinesmatblogg.no/2013/02/27/laks-med-sesamfro-soyasaus-og-lun-pak-choysalat/ Men jeg bruker gjerne bare de grønnsakene vi har, og woker ved siden av. I dag ahdde vi paprika, squash, gulrøtter og løk. Og nudler, ikke ris. Anonymous poster hash: c0039...74c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mermaid Blues Skrevet 9. januar 2014 #20 Del Skrevet 9. januar 2014 ?? 'Bob's your uncle' - fritt oversatt 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå