Gjest Anki Skrevet 18. mai 2004 #1 Skrevet 18. mai 2004 Jeg har prøvd å lage is selv, men får alltid slike is-krystaller i den. Er det noen som har tips om hvordan man unngår dette? Har hørt at man kan røre i isen etter at den har stått en stund i fryseren, noe jeg gjorde sist gang, men likevel er det iskrystaller i... Rørte bare en gang.
Gjest 1111 Skrevet 18. mai 2004 #3 Skrevet 18. mai 2004 Neste gang kan du prøve å røre fire-fem ganger i isen i løpet av innfrysningstiden (som er på cirka tre-fire timer). for å være på den sikre siden så rører du hver halvtime. lykke til!
Arkana Skrevet 18. mai 2004 #4 Skrevet 18. mai 2004 Det viktigste er som Lilleputt sier å røre hver time/halvtime til den er så frossen at du ikke kan røre i den. I tillegg har jeg et lurt triks, nemlig å legge et ark aluminiumsfolie rett oppå isen. Da dannes evt krystaller oppå folien istedet for på isen og kan enkelt løftes vekk. Ismaskin er jo det aller aller beste, men for de som ikke lager is spesielt ofte er det jo litt bortkastet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå