Gjest Muslingen Skrevet 17. mai 2004 #1 Skrevet 17. mai 2004 Hovedretten vår er elgsteik med grønnsaker og mye annet tilbehør. Desserten har vi ikke helt bestemt ennå (er så vanvittig mye som smaker så godt ). Har dere noen tips til dessert? Kanskje dere kommer på noe som vi har lyst på. Men det jeg egentlig lurer på er; Hva er det som passer som forrett til elgsteik?
Pip Skrevet 17. mai 2004 #2 Skrevet 17. mai 2004 Me hadde reinsdyrsteik til hovudrett. Forretten var salat med reker og friske urter (med brød til). Desserten var miniananas fylt med tropiske frukter og tamarillokrem. (Me gifta oss i slutten av juni, og det var VELDIG godt med ein frisk og litt syrleg dessert, framfor noko veldig søtt...)
*Lene* Skrevet 18. mai 2004 #3 Skrevet 18. mai 2004 Det "vanlige" er å ha fisk/skalldyr til forrett når man har kjøtt til hovedrett, og omvendt! Hva med gravlaks med en god sennepsaus til? Scampi/reker eller kamskjell? Ellers har man den klassiske rekecoctailen! Dessert: Hva med en god hjemmelaget karamellpudding...eller en creme bruleè!! Lykke til med valget!
Augustbrud02 Skrevet 18. mai 2004 #4 Skrevet 18. mai 2004 Vi hadde reisdyrsteik i vårt bryllup. Der var forrestten blomkålsuppe og desserten ostekake. Nam nam.
Lullu Skrevet 18. mai 2004 #6 Skrevet 18. mai 2004 Røket laks på utretoast m/ eggerøre Creme Brulee (m/ jordbær)
Tina75 Skrevet 18. mai 2004 #7 Skrevet 18. mai 2004 Vi skal ha honningmelon og spekeskinke til forrett, og is med villbringebær/blåbær (selvplukka) til dessert-NAM!
Rufus Skrevet 18. mai 2004 #8 Skrevet 18. mai 2004 Har ikke giftet oss (ennå), men har vært gjest hos en del bryllup nå og mine favoritter er nok laksepaté eller and begge servert med salat (ruccola ol) til forrett... Desserter er vel alltid godt ...men husker godt en dersserttallerken hvor det var "en munnfull" av 4-5 desserter - det var sjokolademousse, "grillspyd" med melon og jordbær, en slags brinebær mousse/krem mm... En annen som slo godt ann var hjemmelaget krokanis med marinerte appelsinskiver (marinert i en appelsinlikør med ingefær).... Men de andre i tråden her foreslo også mye jeg hadde blitt gla for å få servert!!
Maja04 Skrevet 18. mai 2004 #9 Skrevet 18. mai 2004 hva med hvitløksreker på godt brød? vi skal ha sorbet til dessert! med friske bær
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå