AnonymBruker Skrevet 3. januar 2014 #1 Skrevet 3. januar 2014 Hvordan bruker man vaniljestang? Må man gjøre noe med frøene før man tilsetter de i ting? F.eks kokes eller lignende? føler meg litt dum nå, men må spørre. Jeg har lyst å prøve å putte det i naturell yoghurt for å få litt vaniljesmak på den.. Anonymous poster hash: d9442...31b
BlendaSensitive Skrevet 3. januar 2014 #2 Skrevet 3. januar 2014 I naturell youghurt er det bare å tilsette. Vanilije er som vanlig krydder så og si. Skjär på langs, skrap ut fröene, ha de i det du önsker. Kan lage eget vaniljesukker: skrap ut fröende, ha både frö og kapselen (kuttet i biter) i en lukket beholder med vanlig sukker i. La stå. 1
skrue Skrevet 4. januar 2014 #3 Skrevet 4. januar 2014 Om vaniljen skal brukes i noe som varmes opp (eks syltetøy) så kan man ha i de to halve vaniljebønnene i tillegg til frøene under oppvarmingen og så fjerne dem etterpå. Når det gjelder naturell yoghurt kan jeg tenke meg at frøene bør få virke en stund. Bland i og sett i kjøleskap et døgn kanskje.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå