Gå til innhold

Har en ribbe


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg vil ikke ha den stekt som tradisjonell juleribbe,men hva kan jeg gjøre med den?



Anonymous poster hash: ed22a...e2d
Skrevet

Du kan marinere den med vin, koke den, lage suppe av den…

Sikkert ganske mye avhengig av hva du liker.

Skrevet

Jeg lager kjøttsuppe med ribbekjøtt i.

Koker kjøttet ca tre timer sammen med kjøttkraft terninger, tar det ut, skjærer opp i småbiter legger det tilbake i kraften. Så legger jeg i oppskåret kål, kålrot, gulerot, persillerot og stangselleri. Lar det koke ca ti min før legger i poteter, skåret i biter.

Smak på kraften, ha gjerne i mer kjøttkraft hvis det er lite smak.

Jeg bruker ofte kraft fra elg/okse kjøtt hvis jeg har i fryseren.

Også lager jeg mye om gangen, denne suppen egner seg godt til frysing.

Ribbe er rimelig kjøtt, så jeg handler inn en del til jul. Det kan brukes til mye og smaker godt hele året.

Kan være litt vanskelig å få kjøpt om sommeren, og da er prisen gjerne høyere.

Gjest Magdalene
Skrevet

Om du marinert den med hoisinsaus, blir den supergod!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...