AnonymBruker Skrevet 1. januar 2014 #1 Skrevet 1. januar 2014 Jeg får aldri sopp til å bli skikkelig god når jeg steker den selv. Hvordan gjøres det riktig? Jeg må ha det inn med teskje.... Anonymous poster hash: 011a8...d18
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2014 #2 Skrevet 1. januar 2014 Er du nøye på fettet eller ikke? Hvis ikke, stek i en blanding av litt olje og mye smør. Først sterk varme dog rør så det ikke brenner seg. Sterk varme til vannet har fordampet, så svakere varme. Salte og pepre (må alltid ha mer salt og pepper enn jeg først tror, smak til). Blir godt men ikke akkurat sunt ;-)Anonymous poster hash: c712d...efb
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2014 #3 Skrevet 1. januar 2014 Bruk MYE smør. Om du tror du har brukt for mye, ta i en dæsj til. Anonymous poster hash: 3a2b1...cb3 4
Kamelia83 Skrevet 1. januar 2014 #4 Skrevet 1. januar 2014 Egentlig skal man vel steke i tørr panne til alt vannet trekkes ut av soppen, og så la det fordampe helt. Deretter MYE smør 2
Løvefrøken Skrevet 1. januar 2014 #5 Skrevet 1. januar 2014 Jeg steker soppen i olje eller smør til den har fin stekeskorpe... Bruker derimot en solid dæsj smør som krydder på slutten av steketiden
AnonymBruker Skrevet 2. januar 2014 #6 Skrevet 2. januar 2014 Børst av soppen, ev skjær, ikke skyll. Bruk mye smør i stekepannen, middels varme først, deretter svak varme, steketid opptil 15 minutter avhengig av soppen og størrelsen. Salte og pepre og ev persille før servering. Anonymous poster hash: 6ccca...2e1
Antoinette Skrevet 2. januar 2014 #7 Skrevet 2. januar 2014 Følger Julia Childs franske metode, fres i tørr panne for å få ut vann. Ikke for mye sopp i pannen av gangen, deretter godt med smør og la det surre.
AnonymBruker Skrevet 2. januar 2014 #8 Skrevet 2. januar 2014 Enig med alle tipsene overfor her, vil bare legge til at mange har en tendens til å ikke steke soppen lenge nok. Først må vannet ut på høy varme og så tilsetter jeg smør og olje og surrer leeenge på svak varme. Den tåler mye lengre steketid en du tror. Den kan se ferdig ut relativt tidlig i forhold til smaken. Og som noen andre også sier: Den trenger som regel mer og salt og pepper en du tror. Så smak til. Og bruk nykvernet salt og pepper! Jeg synes understekt sopp kan ha en tendens til å smake og lukte klor/sperm Anonymous poster hash: 86c15...036
Luckiness Skrevet 3. januar 2014 #9 Skrevet 3. januar 2014 Jeg liker å steke sopp i ovnen med grillfunksjonen på
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2014 #10 Skrevet 3. januar 2014 Tørr panne på for ikke sterk varme,så vannet fordamper. Skyll den ikke. Så smør og olje i pannen. Pepre den,den tåller mye pepper. Kverner salt over når den er ferdig Anonymous poster hash: 861c8...387
elvital Skrevet 3. januar 2014 #11 Skrevet 3. januar 2014 jeg tar en god dæsj smør eller olje i panna, deler soppen oppi og tar på salt, pepper og gurkemeie. Rør rundt. Det blir kjempe godt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå