AnonymBruker Skrevet 28. desember 2013 #1 Skrevet 28. desember 2013 Tenkte å prøve meg på pølsegrateng med hvit saus Det av ingredienser jeg har er : pølser, makaroni, mel, melk, smør og revet ost. Også kommer det store spørsmålet : HVORDAN lager man hvit saus? Har lest mye rundt det på nett, men alle er så forskjellige. Man bruker kun mel, melk og smør, ikkesant? Skal det være superflytende eller litt tjukt? Er det i det hele tatt godt? OG hvor mye av hver enkelt ingrediens skal være oppi? Anonymous poster hash: 411a5...f86
Jade Skrevet 28. desember 2013 #2 Skrevet 28. desember 2013 Søk på bechamelsaus. Jeg har ikke oppskrift på meg her nå. Synes det er veldig godt å ha ost i Du finner ofte oppskrift på dette i forbindelse med lasagne- og fiskegrateng-oppskrifter
Gjest gjest17 Skrevet 28. desember 2013 #3 Skrevet 28. desember 2013 Smelt smør og rør inn hvetemel, spe med melk. Smaksett med muskatt, kraft, urter, ost o.l. og la det koke rundt ti minutter. Krydre med salt og pepper. Superenkelt :-) Viss du skal bruke den til en grateng ville jeg ikke laget den for tynn.
Gjest Gjest_Erica Skrevet 29. desember 2013 #4 Skrevet 29. desember 2013 Litt utenfor spørsmålet, men kunne ikke dy meg Jeg foretrekker å ha tomatsaus over. Koker en pose tomatsuppe med 6 dl vann, har oppi makaroni, paprika, ananas og pølser. Ost på toppen og skivede tomater på toppen der igjen. Kjempegodt! Skal lage det selv i morgen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå