AnonymBruker Skrevet 28. desember 2013 #1 Skrevet 28. desember 2013 Kan kålrotstappe fra julaften spises i dag? Har vært oppbevart i kjøleskap. Anonymous poster hash: e9304...aa5
Gjest Wei Wei Skrevet 28. desember 2013 #2 Skrevet 28. desember 2013 5 dager? Jeg ville ikke spist det. Man taper jo ikke mye ved å kaste det.
Dolce Skrevet 29. desember 2013 #3 Skrevet 29. desember 2013 Kommer an på hva som er i den. Hos oss lages den kun på kålrabi, salt, pepper og smør. Ikke noe fløte eller melk. Og den holder seg fint en god del dager i kjøleskapet. Er din laget med melk eller fløte, ville jeg ihvertfall luktet godt på den før jeg spiste....
skrue Skrevet 29. desember 2013 #4 Skrevet 29. desember 2013 Det tror jeg nok i og med at smør og lign har fått en varmebehandling. Før øvrig: Kålrabistappe kan helt fint fryses. Laget en kjempegryte for noen dager siden og frøs ned over fire kg. Det kommer til å vare iallfall til sommeren og holder fint til neste høst om nødvendig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå