AnonymBruker Skrevet 27. desember 2013 #1 Skrevet 27. desember 2013 Jeg laget karamellsaus (http://www.klikk.no/mat/article598191.ece) men synes den smaker så sterkt.. Er det noe jeg kan gjøre for å få den mer som "fløtekaramellsaus" av typen som man får til karamellpuddingen på julebordene?? Det er til desserten i morra, og jeg har allerede tynnet den med en desiliter fløte... Anonymous poster hash: 888e4...eef
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2013 #2 Skrevet 27. desember 2013 Det kan høres ut som du har brunet den for hardt, da får du en for bitter karamellsmak. I så fall er det ikke noen måte å redde sausen på, det beste er å lage den på nytt, dessverre. Anonymous poster hash: 151af...df3 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå