Gå til innhold

Laget karamellsaus, men smaker "sterkt"!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg laget karamellsaus (http://www.klikk.no/mat/article598191.ece) men synes den smaker så sterkt..

Er det noe jeg kan gjøre for å få den mer som "fløtekaramellsaus" av typen som man får til karamellpuddingen på julebordene?? Det er til desserten i morra, og jeg har allerede tynnet den med en desiliter fløte...



Anonymous poster hash: 888e4...eef
Skrevet

Det kan høres ut som du har brunet den for hardt, da får du en for bitter karamellsmak.

I så fall er det ikke noen måte å redde sausen på, det beste er å lage den på nytt, dessverre.



Anonymous poster hash: 151af...df3
  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...