Gå til innhold

Helstekt indrefilet - Tilbehør?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Skal ha gjester i dag, som ikke var planlagt.

Så jeg har ikke så mye tilbehør som kan passe en indrefilet av okse.

Trenger litt tips.

Jeg har masse mandelpoteter, tenkte jeg kunne lage en pure av det med fløte f.eks?

Og en rødvinssaus?

Men hva annet kan jeg ha ved siden av?

Jeg har løk, tomater, bacon, hvitløk, frisk timian, fetaost, agurk.

Og det er vel ca det.

Surkål er liksom ikke heeelt passende til en indrefilet syns jeg!

Noen tips?



Anonymous poster hash: cb0d6...c35
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi bruker å ha ovnsstekte

poteter. Deler de i båter legger aluminiumsfolie på stekebrettet, heller olje i et hjørne og så vender vi potetene i olje og legger de med skinnsiden ned. Går over med godt med salt og pepper samt provencekrydder. Steker på varmluft i til det bobler i poteten. (De fleste har de i ovnen for kort tid). Så skjærer jeg løk, paprika og fersk sopp i skiver. Og steker de hver for seg lenge på svak varme til løken er myk, paprikaen har litt crunch og sopoen er skikkelig stekt (de fleste steker soppen for lite, da lukter den rett og slett klor/sperm!). Tar salt og pepper på.

Serverer sammen med enten hjemmelaget bernaisesaus, eller Fjordland sin i beger (som er veldig

god å servere kald til faktisk) og hviløkssmør :)



Anonymous poster hash: 14e6e...7a8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...