AnonymBruker Skrevet 24. desember 2013 #1 Skrevet 24. desember 2013 Jeg og mannen er virkelig ikke begeistret for den derre svoren, så i år har vi gått til innkjøpp av kryddret ribbe uten svor. Men det har jeg aldri laget før! De fleste oppskriftene jeg finner på nett handler om å få svoren sprø, men hvordan steke ribba når svoren ikke trenger å taes med i betrakningen? Noen spesielt måte som er best? Den skal lages i morgen forresten Anonymous poster hash: d0c6e...3be
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2013 #2 Skrevet 24. desember 2013 Les svar til lillepus her http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=798037 Anonymous poster hash: d9568...f86
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2013 #3 Skrevet 24. desember 2013 Det er synd, for fettet gir mye smak til ribba selv om man ikke spiser svoren. Anonymous poster hash: 71c12...b3a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå