Gå til innhold

Når svoren er ferdig og ribba har en time igjen


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan jeg ta ut av ovnen, skjære av svoren og steke resten av ribba med folie?

Videoannonse
Annonse
Gjest Lille-pus
Skrevet

Går absolutt fint det ja :)

Du trenger ikke legge noe over fettranden som da er igjen på ribben. Jeg er vokst opp med ribbe hvor svoren var skåret av før ribben ble krydret og stekt, og erindrer det knasende og tynne fettlaget på toppen som noe mange likte.

Tips: Jeg ville stekt ribben den iste timen litt lenger ned i ovnen enn den stod mens svoren ble fin og knasende sprø.

:tree:

Skrevet

Eller så kan du jo bare legge aluminiumsfolie over svoren og steke videre :)

God jul! :blomst:

Skrevet

Gikk det bra? :)

Skrevet

Jada. Dekket over litt en liten stund. Ble så bra :)

Er ti år siden sist, så jeg trengte litt assistanse ;)

Skrevet

KG-skribenter vet mange lure ting. :jepp:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...