Gjest Sobril Skrevet 24. desember 2013 #1 Skrevet 24. desember 2013 Kan jeg ta ut av ovnen, skjære av svoren og steke resten av ribba med folie?
Gjest Lille-pus Skrevet 24. desember 2013 #2 Skrevet 24. desember 2013 Går absolutt fint det ja Du trenger ikke legge noe over fettranden som da er igjen på ribben. Jeg er vokst opp med ribbe hvor svoren var skåret av før ribben ble krydret og stekt, og erindrer det knasende og tynne fettlaget på toppen som noe mange likte. Tips: Jeg ville stekt ribben den iste timen litt lenger ned i ovnen enn den stod mens svoren ble fin og knasende sprø.
Adhara Skrevet 24. desember 2013 #3 Skrevet 24. desember 2013 Eller så kan du jo bare legge aluminiumsfolie over svoren og steke videre God jul!
Gjest Sobril Skrevet 24. desember 2013 #6 Skrevet 24. desember 2013 Jada. Dekket over litt en liten stund. Ble så bra Er ti år siden sist, så jeg trengte litt assistanse
Hoppetaujenta Skrevet 24. desember 2013 #7 Skrevet 24. desember 2013 KG-skribenter vet mange lure ting.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå