Level up Skrevet 24. desember 2013 #1 Skrevet 24. desember 2013 Trenger litt hjelp. Står saft i oppskriften. Menes det ublandet eller blandet? Googlet litt, men i alle oppskrifter står det bare saft.. Hva er vanlig?
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2013 #2 Skrevet 24. desember 2013 Saft? I rødkål? Mener du kraft? Anonymous poster hash: c3ce9...d1f
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2013 #3 Skrevet 24. desember 2013 Saft? I rødkål? Mener du kraft?Anonymous poster hash: c3ce9...d1f Nei, man bruker husholdningssaft i rødkål. Er dog usikker på om det er blandet eller ublandet, men tipper ublandet egentlig. Anonymous poster hash: a19cb...bcf
Level up Skrevet 24. desember 2013 Forfatter #4 Skrevet 24. desember 2013 Da prøver jeg ublandet. Vil tro det er korrekt siden det ikke står noe annet..
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2013 #5 Skrevet 24. desember 2013 Nei, man bruker husholdningssaft i rødkål. Er dog usikker på om det er blandet eller ublandet, men tipper ublandet egentlig. Anonymous poster hash: a19cb...bcf Men hvorfor? Hva er plutselig galt med kjøttkraft, eddik og rødvin? Anonymous poster hash: c3ce9...d1f
murray Skrevet 24. desember 2013 #6 Skrevet 24. desember 2013 Hellstrøms oppskrift du følger? Den er iallfall kjempegod jeg bruker ublandet
murray Skrevet 24. desember 2013 #7 Skrevet 24. desember 2013 Men hvorfor? Hva er plutselig galt med kjøttkraft, eddik og rødvin? Anonymous poster hash: c3ce9...d1f Er vel bare artig å prøve ulike oppskrifter
-hild Skrevet 24. desember 2013 #8 Skrevet 24. desember 2013 ublandet - jeg så på at Stiansen lagde rødkål på tv i går, og han helte bare fra ei saft flaske rett i kjelen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå