Gå til innhold

Rødkål - ublandet saft?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Trenger litt hjelp. Står saft i oppskriften. Menes det ublandet eller blandet? Googlet litt, men i alle oppskrifter står det bare saft..

Hva er vanlig?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Saft? I rødkål? Mener du kraft?

Anonymous poster hash: c3ce9...d1f

Skrevet

Saft? I rødkål? Mener du kraft?

Anonymous poster hash: c3ce9...d1f

Nei, man bruker husholdningssaft i rødkål. Er dog usikker på om det er blandet eller ublandet, men tipper ublandet egentlig.

Anonymous poster hash: a19cb...bcf

Skrevet

Da prøver jeg ublandet. Vil tro det er korrekt siden det ikke står noe annet..

Skrevet

Nei, man bruker husholdningssaft i rødkål. Er dog usikker på om det er blandet eller ublandet, men tipper ublandet egentlig. Anonymous poster hash: a19cb...bcf

Men hvorfor?

Hva er plutselig galt med kjøttkraft, eddik og rødvin?

Anonymous poster hash: c3ce9...d1f

Skrevet

Hellstrøms oppskrift du følger? Den er iallfall kjempegod :) jeg bruker ublandet

Skrevet

Men hvorfor?

Hva er plutselig galt med kjøttkraft, eddik og rødvin?

Anonymous poster hash: c3ce9...d1f

Er vel bare artig å prøve ulike oppskrifter :)
Skrevet

ublandet - jeg så på at Stiansen lagde rødkål på tv i går, og han helte bare fra ei saft flaske rett i kjelen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...