Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva spiser dere til middag dagene i romjula?

Videoannonse
Annonse
Gjest Funky Punk
Skrevet

Restemat, stort sett.

Pleier å ha minst en dag i romjula hvor vi har noe heeelt annet, som f.eks taco eller noe lignende.

Men så spiser vi svensk julemat da, så det blir jo mer som et koldtbord, så man kan variere en del når man spiser restematen :)

Skrevet

På juleaften har vi pinnekjøtt, de neste dagene har vi: Lammelår med fløtegratinerte poteter, ribbe, indrefilet av okse og fløtegratinerte poteter, kalkun.



Anonymous poster hash: d0541...d9e
Skrevet

Julaften har vi pinnekjøtt. 1. juledag har vi restematen fra pinnekjøttet. 2.juledag har vi ribbe. :)



Anonymous poster hash: 87d65...621
  • Liker 1
Skrevet

Jeg har bestilt pastamiddag av samboer 3. juledag. Jeg vet av erfaring at etter tre dager med kraftig julemat så er jeg mer enn klar for vanlig mat, og da passer ingenting bedre enn pasta.

Skrevet

Vi pleier ikke få så mye restemat for vi er så liten familie, men ribbe blir det ALLTID på julaften(jeg takler ikke pinnekjøtt og ingen kan lage lutefisk heldigvis:P) så i romjula, særlig 1.juledag så blir det fisk som avbrekk, laks eller kveite, så blir det som regel koteletter eller lammelår med fløtepoteter, oksestek, viltgryte, hender det blir hjemmelaga pizza noen ganger også:P



Anonymous poster hash: 9024f...407
Skrevet

Ribbe på julaften, lammelår 1.dag, pinnekjøtt 2.dag, oksestek 3.dag. Utenom dette er det varierende hva vi spiser, men blir som regel noe ekstra godt hele romjula.



Anonymous poster hash: 2037d...2c5
Skrevet

I år blir det ribbe, julepølse, kjøttkaker med tilbehør på julaften. Torsk 1. dag, andebryst 3. dag. Ellers er ingenting planlagt, annet enn kalkunen på nyttårsaften.

Skrevet

Ribbe julaften hos mor, og ribbe hos svigermor 1.dag, 2. dag blir det oksestek hos svigermor. 3. dag er vi hjemme igjen og da lager jeg en deilig grønnsakssuppe. Godt med noe lett etter 3 dager med tung mat. Vet ikke hva vi spiser i helgen, men blir kalkun på nyttårsaften :)

Skrevet

ribbe og pinnekjøtt på juleaften, kalkun første juledag, rester de neste dagene.



Anonymous poster hash: 42929...180
Skrevet

Restemat 1. juledag, kalkun 2. dag og så lager vi pizza på dag 3 ! Blir mye småspising og kaffislabras også i romjula , så hele romjula føles som ett eneste langt måltid til tider. Herlig , men jammen godt når hverdagen også kommer :-)

Gjest Mrs. Random Nick
Skrevet

Hva spiser dere til middag dagene i romjula?

I dag blir det kalkun med tilbehør.

I morgen blir det rester.

3. dag blir det pinnekjøtt.

Resten er ikke planlagt enda.

Skrevet

Julaften: ribbe med tilbehør.

1. juledag: kalkun

2. juledag: kalkunrester (gryterett e.l.)

Fredag: fisk av et eller annet slag, kanskje laks.

Lørdag: hjemmelaget pizza

Søndag: juleskinke

Mandag: fiskekaker eller fiskegrateng

Nyttårsaften: biff

1. nyttårsdag: kveite.

Skrevet

Julaften har vi alltid pinnekjøtt, 1. dag har vi ribbe, og 2. dag har vi kalkun.

Skrevet

Har alltid pinnekjøtt julaften, første juledag bruker vi å ha bacalao (godt med litt fisk i jula), tredje juledag rester etter pinnekjøttet og på nyttårsaften har vi kalkun med waldorfsalat og annet tilbehør.

Resten av dagene blir det litt rester, samt vi bruker å lage til ei lita svineribbe.

Skrevet

I dag er det restene etter julemiddagen. Utover dette så blir det vel "vanlige" middager i romjulen.

Mvh Yvonne :heiajente:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...