AnonymBruker Skrevet 23. desember 2013 #1 Skrevet 23. desember 2013 Viser det for høy eller for lav temperatur da?Anonymous poster hash: 078c3...b33
Thought-Fox Skrevet 23. desember 2013 #2 Skrevet 23. desember 2013 (endret) For lav. The meat is the most efficient heat conductor, followed by the fat. The bone is by far the least efficient, which means that sections of the meat closest to the bone can end up significantly more rare than the rest of the meat. This potentially leads to false-negative temperature readings: if your thermometer's probe is resting too close to the bone, you'll end up accidentally overcooking the rest of the meat. http://www.seriouseats.com/2013/12/the-food-lab-slow-roasted-boneless-leg-of-lam.html?ref=title Endret 23. desember 2013 av Thought-Fox
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå