AnonymBruker Skrevet 19. desember 2013 #1 Skrevet 19. desember 2013 Kokte opp fløten i går,så trodde det var i orden i dag. Har nu stekt bunnene,og skal se på kremen. Den er flytende. Skal den piskes i dag som vanlig fløte med mixer? Anonymous poster hash: deca2...c73
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2013 #2 Skrevet 19. desember 2013 Regner med det står i oppskriften du bruker? Anonymous poster hash: 22218...95c
Gjest pelikanen Skrevet 19. desember 2013 #3 Skrevet 19. desember 2013 blir sur over slike svar. Jeg hadde vel ikke spurt her inne, om det sto i oppskriften
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2013 #4 Skrevet 19. desember 2013 blir sur over slike svar. Jeg hadde vel ikke spurt her inne, om det sto i oppskriften Beklager, var ikke meningen. Men som regel står det jo i oppskriften, vet selv hvor lett det er å overse slike ting. Men jeg regner med du skal piske den : )) Anonymous poster hash: 22218...95c
Skogstrollet Skrevet 19. desember 2013 #5 Skrevet 19. desember 2013 Jeg pisket ikke da jeg lagde, men den måtte stå lenge i kjøleskap husker jeg. Fløte og sjokoladen blandet i. Brukte denne oppskriften : http://villaperlesukker.blogspot.no/2010/11/7-sorter-til-jul-sarah-bernard.html?m=1
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2013 #6 Skrevet 19. desember 2013 Jeg lagde disse ifjor, og jeg kan ikke huske at jeg hadde noe som helst i kjøleskapet. Ble lagd i ett alt sammen. Og alt gikk strålende. Smaken derimot... Skuffende kjipe kaker... Men jeg er bare sær Anonymous poster hash: 64dc5...66f
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2013 #7 Skrevet 19. desember 2013 Jeg pisket ikke da jeg lagde, men den måtte stå lenge i kjøleskap husker jeg. Fløte og sjokoladen blandet i. Brukte denne oppskriften : http://villaperlesukker.blogspot.no/2010/11/7-sorter-til-jul-sarah-bernard.html?m=1 Det står jo i den oppskriften at den skal piskes Anonymous poster hash: 22218...95c
gohege Skrevet 19. desember 2013 #8 Skrevet 19. desember 2013 Jeg brukte denne oppskriften og de ble kjempegode! Kjøpte dog ferdig kransekakedeig for å spare litt tid, hehe Når det gjelder min krem skulle denne piskes, og ble som en slags smørkrem. Ønsker deg lykke til med bakingen!
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2013 #9 Skrevet 19. desember 2013 Den skal piskes ja Har Sara Bernard i fryseren med samme kremen nuh Anonymous poster hash: b2457...c0d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå