Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Kokte opp fløten i går,så trodde det var i orden i dag.

Har nu stekt bunnene,og skal se på kremen. Den er flytende. Skal den piskes i dag som vanlig fløte med mixer?



Anonymous poster hash: deca2...c73
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Regner med det står i oppskriften du bruker?



Anonymous poster hash: 22218...95c
Gjest pelikanen
Skrevet

blir sur over slike svar. Jeg hadde vel ikke spurt her inne, om det sto i oppskriften

Skrevet

blir sur over slike svar. Jeg hadde vel ikke spurt her inne, om det sto i oppskriften

Beklager, var ikke meningen. Men som regel står det jo i oppskriften, vet selv hvor lett det er å overse slike ting.

Men jeg regner med du skal piske den : ))

Anonymous poster hash: 22218...95c

Skrevet

Jeg lagde disse ifjor, og jeg kan ikke huske at jeg hadde noe som helst i kjøleskapet. Ble lagd i ett alt sammen. Og alt gikk strålende. Smaken derimot... Skuffende kjipe kaker... Men jeg er bare sær ;)



Anonymous poster hash: 64dc5...66f
Skrevet

Jeg brukte denne oppskriften og de ble kjempegode! Kjøpte dog ferdig kransekakedeig for å spare litt tid, hehe :)

Når det gjelder min krem skulle denne piskes, og ble som en slags smørkrem.

Ønsker deg lykke til med bakingen! :)

Skrevet

Den skal piskes ja :) Har Sara Bernard i fryseren med samme kremen nuh ;)



Anonymous poster hash: b2457...c0d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...