Gå til innhold

Sarah Bernard. Hjelp!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Står her og skal lage SB-småkaker, og bunnene blir harde, slet med å få på smørkremen og nå er det søren meg ikke mulig å få sjokoladen til å dekke smørkremen?! Dypper kakene i sjokoladen, men smørkremen smelter om sjokoladen er for varm, og i og med at den er litt tykk og inneholder kokossmør sitter den jo ikke på! Blir sprø!! Hvordan gjorde man dette igjen?? :fnise:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ingen som har tips?

Skrevet

Fryse dem ned før du har sjokoladetrekk på?

Har bare laget med sjokoladekrem, og da har jeg avkjølt dem på balkongen (minusgrader) før jeg har dyppet dem.

  • Liker 1
Skrevet

Hiv dem i fryseren eller la dem i alle fall stå en stund i kjøleskapet (eller ute i kulda) før du tar på sjokoladen.

  • Liker 1
Skrevet

Takk for tips. Tenkte på det, men har jo ikke plass til alle i fryseren! Det ble SB'er i store monn, dog de ser ut som de er laget av en treåring... :fnise:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...