Nephthys Skrevet 17. desember 2013 #1 Skrevet 17. desember 2013 Står her og skal lage SB-småkaker, og bunnene blir harde, slet med å få på smørkremen og nå er det søren meg ikke mulig å få sjokoladen til å dekke smørkremen?! Dypper kakene i sjokoladen, men smørkremen smelter om sjokoladen er for varm, og i og med at den er litt tykk og inneholder kokossmør sitter den jo ikke på! Blir sprø!! Hvordan gjorde man dette igjen??
Gjest rådyr Skrevet 17. desember 2013 #3 Skrevet 17. desember 2013 Fryse dem ned før du har sjokoladetrekk på? Har bare laget med sjokoladekrem, og da har jeg avkjølt dem på balkongen (minusgrader) før jeg har dyppet dem. 1
Lea2 Skrevet 17. desember 2013 #4 Skrevet 17. desember 2013 Hiv dem i fryseren eller la dem i alle fall stå en stund i kjøleskapet (eller ute i kulda) før du tar på sjokoladen. 1
Nephthys Skrevet 17. desember 2013 Forfatter #5 Skrevet 17. desember 2013 Takk for tips. Tenkte på det, men har jo ikke plass til alle i fryseren! Det ble SB'er i store monn, dog de ser ut som de er laget av en treåring...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå