Gå til innhold

Kan foccaciadeig stå og godgjøre seg lenge?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tidsklemma er på besøk idag. Jeg har god tid akkurat nå, men i kveld når det er middag har jeg knapt tid. Derfor lurer jeg på om det går greit å la foccaciadeigen stå til heving i 6-8 timer?

Har aldri laget foccacia før heller forsåvidt, så om noen har gode råd tar jeg også mot det :biggrin:



Anonymous poster hash: 5fbe2...b47
Videoannonse
Annonse
Skrevet

ja. bruk litt mindre gjær enn hva oppskriften sier + kald væske, så går det så bra så.

  • Liker 2
Skrevet

Til den hevetiden er det no k med 6 g fersk gjær. :)

Anonymous poster hash: bcf25...8ec

Skrevet

Eller du kan sette den i kjøleskapet :)

Anonymous poster hash: 07092...28b

  • Liker 1
Skrevet

Takker så mye for svar :) halverte mengden gjær da jeg lagde deigen, og brukte litt kaldere vann enn jeg vanligvis bruker til bakst. Dette var noe klissete greier gitt, håper det blir vellykket :D



Anonymous poster hash: 5fbe2...b47
Skrevet

Takker så mye for svar :) halverte mengden gjær da jeg lagde deigen, og brukte litt kaldere vann enn jeg vanligvis bruker til bakst. Dette var noe klissete greier gitt, håper det blir vellykket :D Anonymous poster hash: 5fbe2...b47

Jo mer klissete focacciadeigen er, dess bedre, det er våt deig som gir luftig resultat. :)

Anonymous poster hash: bcf25...8ec

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...