Gå til innhold

Nyfjøset.


Sauen Shaun

Anbefalte innlegg

God morgen. :kaffekopp:

I dag ble jeg ikke vekt av mini-nevø som mente det var på tide å stå opp. I dag var det mjau-mjauuuu-mjauuuuuu som var vekkerklokke. Og det var helt greit. Etter to uker med frokost på verandaen, spiste jeg dagens frokost inne ved pc'n. Og etter to uker med lyden av barne-tv eller pc-spill som bakgrunnsstøy, spiste jeg i dag frokost mens jeg hørte på gode gamle nrk p1 på radio. Joda, det er greit å være hjemme hos seg selv igjen. :jepp:

Ferien ble helt fantastisk. En super feiring av søstrenes bursdager, en helt herlig tur i Dyreparken, to byturer (den ene med kjempekoselig treff med Fuggel'n), fantastisk konsert med Bob Dylan, flere turer på stranda ved elva og masse sosialt samvær. :strix: Jeg tror jeg kan si det ble en av de aller fineste feriene jeg noen gang har hatt. :strix:

Men jammen er det godt å være alene igjen også. Gamle vaner (og uvaner) er ikke så dumme de. Og lille Turbo er like god som hun var før jeg dro. :hjerte:

I dag er eneste planen utenfor hjemmet en tur til butikken. Kjøleskapet må fylles opp. Utover det blir det mye sofatid. Trenger litt hvile etter gårdagens togreise. Det er strålende vær i dag også, men jeg blir nok inne i dag. Får prøve å få med meg litt sykkel på tv. Har jo mistet det meste av TdF...

Ja, også må jeg gruble ferdig angående flyttinga. Snart må jeg bestemme meg. En bit av meg har veldig lyst til å flytte. Men en bit har veldig lyst til å bli her. Jeg har det ganske så godt her også... :bond:

Uff for en strevsom reise hjem. :klemmer:

:klemmer:

Ja, det ble en tøff hjemreise. Men det var mange som hadde det verre enn meg. Jeg får prøve å sette det i perspektiv. Jeg hadde tross alt nok av medisiner, mat og drikke med meg. Og jeg hadde rikelig med strøm på telefonen. Og jeg ble hentet på stasjonen da jeg kom hjem. Slet litt mer enkelte andre som mistet buss og båt...

Godt du kom hjem til slutt da! :)

Ja, heldigvis var det en ende på turen. :)

Litt av en hjemtur, men greit å endelig være hjemme.

Jepp. Sneglefart store deler av turen. Og buss for tog der et godstog hadde sporet av. Sånt er slitsomt. Men man setter ekstra pris på egen sofa og egen seng etter en sånn tur. :jepp:

Godt å høre at du er vel hjemme :klem:

Jeg var hjemme litt over midnatt.

Og tusen takk for trivelig byvims. Det var veldig godt å se deg igjen. :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

God morgen. :kaffekopp:

Tok visst med meg noen basiller i bagasjen hjem igjen. Klør i halsen og hoster. Men føler meg ikke dårlig. Så jeg får se om ikke jeg kommer meg ut en tur i dag. Er litt rastløs, og har lyst til å finne på noe. Får se om det ikke blir en liten bytur i dag. :jepp:

Er mange år siden jeg har vært på omvisning i Domkirka og i Stiftsgården, så kanskje noe sånt kunne være aktuelt... Eller kanskje ender jeg opp med noe helt annet... Tiden vil vise...

Ferien har tydeligvis vært god. :)

Ja, den har vært helt herlig. :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mårning! :kaffekopp:

Det føles helt greit å være tilbake til gamle frokostvaner. Knekkebrød, kaffe, pc og radio er ikke dumt (sær eneboer)... :nigo:

Gårdagen ble veldig fin. Tok en tur til to steder som jeg har vært før, og som har gitt meg mye glede. Først gikk ferden til hoppbakken i Granåsen. I barndommen og ungdomstida tilbragte jeg veldig mye tid der (riktignok i den gamle bakken - jeg er jo såpass oppi årene...). Og selv om det ikke var noen hoppere der i går, så var det veldig godt å sitte der oppe i en time. Ble mektig imponert over de to jentene som trente trappeløp der i solsteka. Noen av oss ble svett nok av å sitte på tribunen.

Deretter dro jeg ned til Rockheim. Jeg kom på at jeg ikke hadde sett Pattie Boyd-utstillingen. Og jeg kjente det gjorde godt for et urolig hjerte å vandre rundt blant musikk og historie. I varmen var det lite folk der også. Så det var et behagelig tidspunkt å besøke stedet. :jepp: Fikk også med meg presentasjonen av den Psykedeliske plakatutstillingen de har der nå. En veldig spennende innføring i hippietiden.

Og til slutt dro jeg til ADHD og mannen. Der fikk jeg sett innspurten av dagens etappe på TdF, skravlet og spist pizza. :tommel:

I dag skal jeg holde meg hjemme. Jeg hoster og hoster og hoster. Har visst blitt skikkelig forkjølt. :sur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, enten elvebadinga eller det faktum at jeg de to siste ukene har tørket flere liter med snørr av mini-nevø... Eller kombinasjonen...

*takker for kamferdropset* :arwen:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Morn-morn. :kaffekopp:

I dag har visst Turbo virkelig funnet fram turboen i seg. Hun løper rundt her, leker med en liten ball og er så fornøyd og glad. :hjerte:

Selv spiser jeg frokost og hører på sangtimen. En harmonisk morgen i Fjøset. :jepp:

Innimellom blir harmonien brutt av hostekuler. Men det kjennes bedre ut enn det var i går. Så jeg satser på at jeg snart er frisk igjen. :jepp:

:kaffekopp:

Riktig god bedring!

Takk. :) Kjennes bedre ut enn i går. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen! :kaffekopp:

Tankefull sau som spiser frokost i dag. Grubler og grubler over den flyttinga. I dag er jeg nok nærmest å bli boende her minst et par år til. Men plutselig snur tankene i retning av å flytte likevel... Jeg blir helt sliten av meg selv... :roll:

Men bortsett fra den grublinga har jeg tenkt å gjøre minst mulig i dag. Jeg har lyst til å bli kvitt baseluskene nå. Føler meg hakket bedre i dag enn i går. Så jeg håper jeg snart er frisk igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God formiddag. :kaffekopp:

JEG HAR SAGT OPP LEILIGHETEN MIN! :bond::daane::redd:

Og nå skal jeg til byen, for å fortelle sjefen i foreningen at jeg flytter. Blir trist å reise fra alle de jeg er glad i her. Men det skal bli godt å se gullungene regelmessig...

God bedring vennen! :klemmer:

Takk. Jeg er bedre i dag (ikke bra, men mye bedre). :klemmer:

Det var noen artige bilder fra ferien din som havnet på Facebook. ...
:fnise:

Det var en artig fest også. :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gratulerer med beslutningen!

Kan jeg spørre om hva som fikk deg til å ta det endelige valget?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gratulerer med avgjørelsen! :blomst:

Ble det

'Elle melle skipet går...', eller 'En gul knapp..'?

:ler:

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...