AnonymBruker Skrevet 12. desember 2013 #1 Skrevet 12. desember 2013 Heei! Ja, jeg kunne sikkert funnet ut dette på andre måter har fått diett som jeg skal følge, det står feks xx g kylling, xx g ris, er dette rå/ukokt mat? eller veier du maten når den er kokt? feks ris vil vel trekke til seg masse vann og veie mer? Herreli, føler meg som den blondina da :-P Der, da har jeg sagt det, så ingen andre kan si det :-D Anonymous poster hash: b6c70...2e6
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2013 #2 Skrevet 12. desember 2013 Man skal alltid veie før tilbereding Anonymous poster hash: bf36a...4a0
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2013 #3 Skrevet 13. desember 2013 Tusen takk for svaret! Er på leting etter et magert, rødt kjøttprodukt? Noen som har forslag? Biff er kanskje ikke greit for en student Anonymous poster hash: b6c70...2e6
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2013 #4 Skrevet 13. desember 2013 Svin Anonymous poster hash: 64d1f...91b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå