Gå til innhold

Riskakene blir tørre?


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Hei,

Jeg følger oppskriften på risboller/riskaker som står bak på posen med puffet ris. Det gjorde jeg i fjor også. Da ble de KJEMPETØRRE, og det gjorde de jammen i år også.

Noen som vet hva som kan være gale? Og har noen en god oppskrift å dele?

Endret av positivitet
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Altså de med sjokolade :)

Skrevet

Du kan tilsette delfiafett. Det blir kjempegodt! Ca 2 deler sjokolade og 1 del delfiafett.



Anonymous poster hash: 60d79...364
Skrevet

Du kan tilsette delfiafett. Det blir kjempegodt! Ca 2 deler sjokolade og 1 del delfiafett.

Anonymous poster hash: 60d79...364

Det er det jo meningen at det skal være.

Anonymous poster hash: a8f11...ca4

Skrevet

Da er det underlig at de blir tørre. Har aldri opplevd det før. Jeg ville forsøkt med mer sjokoladerøre og mindre ris. Og du vet at du skal røre inn risen for hånd så den ikke går i stykker?



Anonymous poster hash: 60d79...364
Skrevet

Pleier å ha i litt mindre puffet ris, røre inn for hånd, samt sette hver bolle i en muffinsform (sånn papirform). Oppbevarer i plastboks med lokk. Pleier ikke å bli tørre.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...