positivitet Skrevet 11. desember 2013 #1 Skrevet 11. desember 2013 (endret) Hei, Jeg følger oppskriften på risboller/riskaker som står bak på posen med puffet ris. Det gjorde jeg i fjor også. Da ble de KJEMPETØRRE, og det gjorde de jammen i år også. Noen som vet hva som kan være gale? Og har noen en god oppskrift å dele? Endret 11. desember 2013 av positivitet
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2013 #3 Skrevet 12. desember 2013 Du kan tilsette delfiafett. Det blir kjempegodt! Ca 2 deler sjokolade og 1 del delfiafett. Anonymous poster hash: 60d79...364
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2013 #4 Skrevet 12. desember 2013 Du kan tilsette delfiafett. Det blir kjempegodt! Ca 2 deler sjokolade og 1 del delfiafett. Anonymous poster hash: 60d79...364 Det er det jo meningen at det skal være. Anonymous poster hash: a8f11...ca4
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2013 #5 Skrevet 13. desember 2013 Da er det underlig at de blir tørre. Har aldri opplevd det før. Jeg ville forsøkt med mer sjokoladerøre og mindre ris. Og du vet at du skal røre inn risen for hånd så den ikke går i stykker? Anonymous poster hash: 60d79...364
Eneri Skrevet 13. desember 2013 #6 Skrevet 13. desember 2013 Pleier å ha i litt mindre puffet ris, røre inn for hånd, samt sette hver bolle i en muffinsform (sånn papirform). Oppbevarer i plastboks med lokk. Pleier ikke å bli tørre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå