Gå til innhold

hjortebakkels - "våt" deig?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal deigen være litt våt? Eller lik som bolledeig når man skal sette det i kjøleskapet? Eller blir deigen bedre etter å ha stått i kjøleskapet? :)



Anonymous poster hash: cebeb...741
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva i alle dager er hjortebakkels??

Har hørt om hjortetakk.

Skrevet

Hjortebakkels er det bergenske navnet på hjotetakk. (Bare å google ;))

Anonymous poster hash: 1c950...b5e

Skrevet

Hjortebakkels er det bergenske navnet på hjotetakk. (Bare å google ;))

Anonymous poster hash: 1c950...b5e

Hvorfor skal man behøve å google? Er det ikke bedre å bruke det navnet flertallet kjenner? :klo:

:heks:

Skrevet

Hvorfor skal man behøve å google? Er det ikke bedre å bruke det navnet flertallet kjenner? :klo:

:heks:

Man behøver jo ikke strengt tatt det nå da, siden jeg som ikke-bergenser i Bergen var så elskverdig å forklare ordet en annen ab brukte.

Ingen årsak, forresten. ;)

Anonymous poster hash: 1c950...b5e

Skrevet

Man behøver jo ikke strengt tatt det nå da, siden jeg som ikke-bergenser i Bergen var så elskverdig å forklare ordet en annen ab brukte.

Ingen årsak, forresten. ;)

Anonymous poster hash: 1c950...b5e

Ingen årsak for hva? Jeg lurte ikke på hva det betydde. ;)

:heks:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...