AnonymBruker Skrevet 10. desember 2013 #1 Skrevet 10. desember 2013 Har en kjøttdeig i kjøleskapet som går ut på dato i dag. Den er vakumpakket og plasten buler...det betyr jo at det er en del bakterier der. Kan man spise den uansett ? Vet at dette skjer ofte med kyllingkjøttdeig osv... synspunkter ? Anonymous poster hash: 893ab...704
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2013 #2 Skrevet 10. desember 2013 Det er altså vanlig kjøttdeig... om det har noe å si..kan den spises ? Anonymous poster hash: 30414...6f0
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2013 #3 Skrevet 10. desember 2013 Tror det skal gå bra, bare pass på å stek den godt Anonymous poster hash: 62c1f...c95 3
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2013 #4 Skrevet 10. desember 2013 Det er vel bare å kjenne etter om den lukter og smaker vondt når den er ferdig stekt? Smaker og lukter den som den skal, så går det nok helt fint Anonymous poster hash: 4121b...b50
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2013 #5 Skrevet 10. desember 2013 lukt på den først. mennesker må stole mer på luktesansen sin. men i butikken hvor jeg jobber har vi en gylden regel om at så fort pakningene buler så tar vi de ut av butikken fordi det dannes gass av bakteriene. Anonymous poster hash: 1c695...b60 1
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2013 #6 Skrevet 10. desember 2013 Jeg ville luktet på den, at den buler kan bety at den har vert for varm! Anonymous poster hash: 9c4e3...506
Gjest RompeRusk Skrevet 10. desember 2013 #8 Skrevet 10. desember 2013 I butikken kaster vi de tvert. Dette fordi vi skal slippe å være ansvarlig for at kundene våre blir syke. Men selvfølgelig, lukter den greit og ser greit ut umiddelbart etter åpning, går det nok fint å steke den veldig godt man lukter som regel fort om kjøtt er dårlig
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2013 #9 Skrevet 10. desember 2013 Bruk nesa. Lukter den godt, så kan den spises. Du skal jo uansett gjennomsteke den, og får da tatt livet av det meste. Anonymous poster hash: 369c8...18e
Kladd Skrevet 10. desember 2013 #10 Skrevet 10. desember 2013 Bruk nesa. Lukter den godt, så kan den spises. Du skal jo uansett gjennomsteke den, og får da tatt livet av det meste. Anonymous poster hash: 369c8...18e Det er ofte ikke selve bakteriene som gjør en syk, men giftstoffene de produserer. Disse forsvinner ikke ved varmebehandling. Så du tar ikke livet av "det meste" ved å forkulle kjøttdeigen. Anyways: Om den lukter ok, hadde jeg stekt den godt og spist den uten problem.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå