Weddingfever Skrevet 9. desember 2013 #1 Skrevet 9. desember 2013 Emnetittelen sier sitt! Lager en del vårruller, men trenger tips til gode krydder og ha i vårrull "blandingen" da jeg føler at det mangler det lille ekstra!! Håper på mange gode svar =)
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2013 #2 Skrevet 9. desember 2013 Aner ikke hvilket krydder moren min bruker når hun lager vårruller, men jeg vet hun bruker et tonn med hvitløk iallefall Anonymous poster hash: a12a0...a00
Weddingfever Skrevet 9. desember 2013 Forfatter #3 Skrevet 9. desember 2013 Ja det jeg bruker fra før av, er hvitløk og soyasaus... Så har jeg prøvd forskjellige krydder noenganger, men aldri sitter 100 % =)
Veggdyret Skrevet 9. desember 2013 #4 Skrevet 9. desember 2013 Jeg bruker masse søt chilisaus (sånn man kjøper på innvandrerbutikker) og synes det fungerer veldig fint.
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2013 #5 Skrevet 9. desember 2013 Prøv oysterssaus (ikke sikker på hvordan det skrives) kjempe godt i vårrull Anonymous poster hash: e6e4e...40a
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2013 #6 Skrevet 9. desember 2013 Denne oppskriften skal være kjempegod:<br /><br />http://www.tvvest.no/Video/serier/Helgesnadder/Oppskrifter/Oppskrift-varruller/<br />Anonymous poster hash: bb796...950
Londres Skrevet 9. desember 2013 #7 Skrevet 9. desember 2013 Bruker sesamolje, soyasaus, fiskesaus og østerssaus i tillegg til chili og hvitløk. Av og til litt ingefær også. Yum!
Gjest Cevita Skrevet 11. desember 2013 #8 Skrevet 11. desember 2013 FInnes det ikke sånne vårrullkrydderblandinger på innvandrerbutikker?
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2013 #10 Skrevet 12. desember 2013 Jeg bruker hvitløk, chilli, oystersaus, soyasaus eller ketjap manis og ingefær. Evt kan du kjøpe en av woksausposene til bluedragon og ha i, har brukt både "sweet chilli and garlic" og "oysetersauce og spring union" med god resultat. Anonymous poster hash: c5337...c07
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2013 #11 Skrevet 12. desember 2013 Five spice Anonymous poster hash: f3a1c...2e2
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2013 #12 Skrevet 12. desember 2013 Five spice Anonymous poster hash: f3a1c...2e2 Jeg pleier å blande femkrydder med litt soyasaus, ingefær, chili og hvitløk. Anonymous poster hash: 11c03...a30
super-ida Skrevet 14. desember 2013 #13 Skrevet 14. desember 2013 Jeg lagde med fivespice en gang.......juck!!! Det var jo så søtt krydder....kanel, nellik osv....
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2013 #14 Skrevet 14. desember 2013 Jeg lagde med fivespice en gang.......juck!!! Det var jo så søtt krydder....kanel, nellik osv.... Da hjelper det å balansere det med andre ingredienser hvis du ikke liker smaken. Mye asiatisk mat som inneholder kanel og stjerneanis. Anonymous poster hash: 11c03...a30
Hiina Skrevet 16. desember 2013 #15 Skrevet 16. desember 2013 Koriander? Annerledes smak enn det vanlige såklart. Koriander har en kraftig smak, så det må brukes veldig lite av det.
daemonia Skrevet 16. desember 2013 #16 Skrevet 16. desember 2013 I mine vårruller har jeg løk, hvitløk, kål, gulrot, soyasaus, thai fish sauce, fersk ingefær, sweet chili sauce, kvernet kylling eller kvernet svinekjøtt (bedre smak en MUK'en en får i ferdig kjøttdeig...), sopp, og littegrann glassnudler, rød paprika, og ellers hva enn jeg måtte finne på at jeg vil ha i. Serverer med jasminris og mango og chilisaus. Eventuelt chilisaus med lime Gode og ferske råvarer setter god smak på vårruller, så sats heller på det fremfor tørkede krydder
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå