AnonymBruker Skrevet 8. desember 2013 #1 Skrevet 8. desember 2013 Hups.... Skal lage Sara Bernhard i dag, og nå viser det seg at jeg har plukket med meg en pakke mandelmasse i stedet for kransekakemasse! Går det bra, eller må jeg gjøre noe spes for at dette skal funke? Kjøpte den fra Odense.... Anonymous poster hash: adc99...f33
Gjest rådyr Skrevet 8. desember 2013 #2 Skrevet 8. desember 2013 Tror det er det samme. Mandelmasse er iallefall ikke marsipan.
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2013 #3 Skrevet 9. desember 2013 Åpna pakken med mandelmasse og den er veldig marsipan i både konsistens, farge, smak og lukt, så nå blir det lyntur på butikken for å prøe å få tak i kransekakemasse,,,,, Anonymous poster hash: adc99...f33
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2013 #4 Skrevet 9. desember 2013 Er det ikke bare å male mandler, da? Det gjorde vi. Anonymous poster hash: e5253...293 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå