Gå til innhold

Ostesaus til pasta?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Pasta, reker, ostesaus. Enkelt? Nei. For ostesausen må være den ''riktige''.

Råd?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Råd til en ostesaus? Hva er feil ostesaus da?



Anonymous poster hash: 04243...682
Skrevet

Jeg lager av og til "mac and cheese" og ostesausen blir til på følgende vis:

Lag hvit saus, smak til med salt og pepper, rør inn raspet parmesan, raspet gruyere og raspet cheddar.

Dette er utrolig digg med bacon eller skinke i, kanskje det funker med reker også?!

Skrevet

Bruker bare bechamelsaus (hvit saus) og putter oppi litt revet ost. Gjerne den riktige osten da.. Om du vil ha en spesiell smak. Ofte holder det å bruke sausen uten ost og bare gratinerte til slutt også.

Skrevet

Sjømat og ost er en tricky kombinasjon og vanligvis et "no-no".



Anonymous poster hash: 04243...682
  • Liker 1
Skrevet

Til reker og krabbe er det veldig godt med ost. Sjelden noe problem om man ikke bruker ost med for mye/sterk smak. For ostepyser fungerer det ofte å bruke kremost i sausen. Smaker lite, lages enkelt og er fortsatt ost.

Skrevet

Det har funket for meg i alle år, sjømat og ost.

Reker, bacon og skinke i samtidig? Anbefales?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...