Gjest Byliv Skrevet 7. desember 2013 #1 Skrevet 7. desember 2013 Pasta, reker, ostesaus. Enkelt? Nei. For ostesausen må være den ''riktige''. Råd?
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2013 #2 Skrevet 7. desember 2013 Råd til en ostesaus? Hva er feil ostesaus da? Anonymous poster hash: 04243...682
murray Skrevet 7. desember 2013 #3 Skrevet 7. desember 2013 Jeg lager av og til "mac and cheese" og ostesausen blir til på følgende vis: Lag hvit saus, smak til med salt og pepper, rør inn raspet parmesan, raspet gruyere og raspet cheddar. Dette er utrolig digg med bacon eller skinke i, kanskje det funker med reker også?!
Lea2 Skrevet 7. desember 2013 #4 Skrevet 7. desember 2013 Bruker bare bechamelsaus (hvit saus) og putter oppi litt revet ost. Gjerne den riktige osten da.. Om du vil ha en spesiell smak. Ofte holder det å bruke sausen uten ost og bare gratinerte til slutt også.
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2013 #5 Skrevet 7. desember 2013 Sjømat og ost er en tricky kombinasjon og vanligvis et "no-no". Anonymous poster hash: 04243...682 1
Lea2 Skrevet 7. desember 2013 #6 Skrevet 7. desember 2013 Til reker og krabbe er det veldig godt med ost. Sjelden noe problem om man ikke bruker ost med for mye/sterk smak. For ostepyser fungerer det ofte å bruke kremost i sausen. Smaker lite, lages enkelt og er fortsatt ost.
Gjest Byliv Skrevet 7. desember 2013 #7 Skrevet 7. desember 2013 Det har funket for meg i alle år, sjømat og ost. Reker, bacon og skinke i samtidig? Anbefales?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå