Gå til innhold

Langtidsheving


Anbefalte innlegg

Gjest Violetta
Skrevet

Er det noen som har erfaring med langtidsheving av gjærdeig? Jeg tenker på å sette en deig til heving om kvelden for så å steke for eksempel rundstykker om morgenen.

Noen tips, råd og oppskrifter?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja, og de er fantastisk gode!

Jeg baker kun på den måten.

Sjekk også ut Mat på bordet bloggen. Sinnsykt mange varianter av No Knead bread!

Skrevet

Anbefaler bloggen Pain de Martin til dette, søk på frukostfrallor.

Anonymous poster hash: 0e496...a2d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...