Gjest Violetta Skrevet 6. desember 2013 #1 Skrevet 6. desember 2013 Er det noen som har erfaring med langtidsheving av gjærdeig? Jeg tenker på å sette en deig til heving om kvelden for så å steke for eksempel rundstykker om morgenen. Noen tips, råd og oppskrifter?
Zzyzx Skrevet 6. desember 2013 #2 Skrevet 6. desember 2013 Eltefritt! F.eks. disse: http://trinesmatblogg.no/2011/11/11/eltefrie-rugrundstykker-med-solsikkekjerner-til-farsdag/ Deigen kan gjerne stå i opp mot 20 timer.
Belin Skrevet 6. desember 2013 #3 Skrevet 6. desember 2013 Ja, og de er fantastisk gode! Jeg baker kun på den måten. Sjekk også ut Mat på bordet bloggen. Sinnsykt mange varianter av No Knead bread!
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2013 #4 Skrevet 6. desember 2013 Anbefaler bloggen Pain de Martin til dette, søk på frukostfrallor.Anonymous poster hash: 0e496...a2d
AnonymBruker Skrevet 8. desember 2013 #5 Skrevet 8. desember 2013 Anbefaler bloggen Pain de Martin til dette, søk på frukostfrallor.Anonymous poster hash: 0e496...a2d Feks disse: http://litemer.paindemartin.se/2013/06/bra-frukostbulle-med-mycket-rag/ Anonymous poster hash: 0e496...a2d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå