frøkenkoz Skrevet 6. desember 2013 #1 Skrevet 6. desember 2013 Jeg baker mye boller. Vanlige boller.. men tenkte jeg ville prøve sjokolade i de.må jeg senke temperaturen ? Tenkte å prøve med daim. Noen som har råd ? Bruker å pensle med egg.skal jeg fortsatt gjøre det ?
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2013 #2 Skrevet 6. desember 2013 gjør som du pleier+ ta sjokoladebiter etc. i deigen Anonymous poster hash: 04a0a...f9a
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2013 #3 Skrevet 6. desember 2013 Jeg har bakt sjokoladeboller mange ganger. Kjevl deigen ut til en firkant, hakk opp sjokolade og fordel det utover. Pakk deigen sammen, og rull hver del til små boller. Stek de på samme temperatur som du ville stekt vanlige boller. Anonymous poster hash: 081de...567
frøkenkoz Skrevet 6. desember 2013 Forfatter #4 Skrevet 6. desember 2013 gjør som du pleier+ ta sjokoladebiter etc. i deigen Anonymous poster hash: 04a0a...f9a takk
frøkenkoz Skrevet 6. desember 2013 Forfatter #5 Skrevet 6. desember 2013 Jeg har bakt sjokoladeboller mange ganger. Kjevl deigen ut til en firkant, hakk opp sjokolade og fordel det utover. Pakk deigen sammen, og rull hver del til små boller. Stek de på samme temperatur som du ville stekt vanlige boller.Anonymous poster hash: 081de...567 Men hvordan vet jeg at det er nok sjokolade ? Jeg bruker litt sukker oppi vanlige boller å da blir det "litt" søte boller.men i og med at det blir sjokolade som er søtt, trenger jeg virkelig sukker i deigen da ?
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2013 #6 Skrevet 6. desember 2013 Men hvordan vet jeg at det er nok sjokolade ? Jeg bruker litt sukker oppi vanlige boller å da blir det "litt" søte boller.men i og med at det blir sjokolade som er søtt, trenger jeg virkelig sukker i deigen da ? Jeg kuttet litt på sukkeret en gang jeg laget sjokoladeboller, men da ble smaken litt mer som rundstykke meg sjokolade! Haha! Så jeg ville absolutt brukt sukkerAnonymous poster hash: 7ec25...524
frøkenkoz Skrevet 6. desember 2013 Forfatter #7 Skrevet 6. desember 2013 Skal prøve i morgen, med daim gleder meg til å prøve skal gi beskjed om hvordan det blir En ting til ; man skal bruke egg oppå ? Det går ikke utover smaken på sjokolade bollene ?
Mediocre Skrevet 7. desember 2013 #8 Skrevet 7. desember 2013 Skal prøve i morgen, med daim gleder meg til å prøve skal gi beskjed om hvordan det blir En ting til ; man skal bruke egg oppå ? Det går ikke utover smaken på sjokolade bollene ? Hvordan ble de? Jeg kan ikke skryte på meg å lage sjokoladeboller særlig ofte, men da jeg laget det for en tid tilbake puttet jeg en rute sjokolade inn i hvert bolleemne. Så rullet jeg dem på benken slik at sjokoladebiten ble dekket av deig
frøkenkoz Skrevet 7. desember 2013 Forfatter #9 Skrevet 7. desember 2013 Kom sent igang så det står til heving nå.har nesten like mye sykker som jeg pleier.. Så det blir spennende
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2013 #10 Skrevet 7. desember 2013 Det er ikke godt! Kjøpte det på Narvesen engang og det smakte altfor søtt! Men bare prøv det du Anonymous poster hash: e137e...187
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2013 #11 Skrevet 7. desember 2013 Det er ikke godt! Kjøpte det på Narvesen engang og det smakte altfor søtt! Men bare prøv det du Anonymous poster hash: e137e...187 Jeg elsker det Anonymous poster hash: b5b10...2fb
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2013 #12 Skrevet 7. desember 2013 Det er ikke godt! Kjøpte det på Narvesen engang og det smakte altfor søtt! Men bare prøv det du Anonymous poster hash: e137e...187 Noen liker det, og noen liker det ikke, akkurat som med andre ting. Selv så ELSKER jeg sjokoladebollene både på narvesen og på shell. Men uansett så blir ikke hjemmelagde boller det samme som de man får kjøpt på slike plasser. Anonymous poster hash: 887fd...ac7
frøkenkoz Skrevet 8. desember 2013 Forfatter #13 Skrevet 8. desember 2013 De ble faktisk gode å er spist opp nå.jeg laget med sånn stor plate daim og sjokolade.skal prøve i kveld med bare vanlig daim sjokolade. Fikk faktisk masse skryt Alle likte de
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå