Gå til innhold

Enkel dessert til 30 stk


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei. Skal arrangere julebord for venner og har leid lokale. Dessverre er kjøkkenet så lite at det meste av maten må lages på forhånd. Selve middagen er i boks, men trenger tips til desserten. Den må være enkel å lage og å frakte med seg. Ikke riskrem/multekrem! Middagen er kalkun, hvis det har noe å si :)

Anonymous poster hash: cab93...bb5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gelé/sjokoladepudding/karamellpudding/enkel kake?

Anonymous poster hash: 3cf27...d4d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sjokolademousse, pannacotta, sitronfromasj :)

Dette kan man lage oppi vinglass, små skåler og evt plastglass/beger i porsjoner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

pavlova? Bunne lages dagen før og i lokalet legger du på pynten?



Anonymous poster hash: 9551e...445
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pannacotta er kjempe lett å lage, smaker godt, og kan lages kvelden før. Hadde gått for det! Har en venninne som pleier å lage dette hver gang vi har kalkunmiddager sammen hele vennegjengen, og det er en suksess hver gang!

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Pannacotta i porsjonsbegre med litt bærkompott på toppen.

Anonymous poster hash: 1ff80...475

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen oster og par sorter kjeks, med oliven, mørke sjokoladebiter, noe grønt og frukt.

Og gjerne en italiensk vin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kalkun er ikke like tung som noen andre juleting - så kanskje et godt krydret julebrownies? Bare bruke vanlig brownies oppskrift og pøs på med div "julete" krydder og appelsinskall og tørkede frukt.. og gjerne dunke den i litt Cointreau etter den er ferdig. Enkel å lage, og smaker bedre på dag to ;) Server gjerne med litt vaniljeis.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Riskrem med rød saus?

Ellers slår aldri en sjokoladekake eller brownies feil, men jeg ville satt pris på om den ikke var dynket med likør jeg ikke liker.. Vaniljeis og bringebærsaus ved siden av. Kanskje pynte stykkene med noe julete, en pepperkake, en mandel eller noe sånt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...