AnonymBruker Skrevet 2. desember 2013 #1 Skrevet 2. desember 2013 Laget pannekakerøre, melet har best før dato i august i høst. Har hatt i to egg, fløte, vann, smør og en klype salt. Brukte ikke oppskrift, deigen er litt tykk, kan jeg ha i mer væske, og skal jeg velge vann (har ikke melk, må blande ut fløten med vann), mer smør eller kan melet gjøre at dette ikke blir riktig lett å steke for å få til fine pannekaker som ikke går i stykker? Anonymous poster hash: 8f445...f9a
AnonymBruker Skrevet 2. desember 2013 #2 Skrevet 2. desember 2013 Det er vel bare å ta i mer vann. Pannekakerøra skal vel være ganske tynn. Altså tynnere enn vaffelrøre. Anonymous poster hash: cff5d...91d 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå