AnonymBruker Skrevet 28. august 2021 #21 Skrevet 28. august 2021 Det står at bakteriene dør ved varmebehandling over 70 grader i flere minutter. Anonymkode: 8edb6...c01 2
AnonymBruker Skrevet 29. august 2021 #22 Skrevet 29. august 2021 kaprifolen skrev (På 30.11.2013 den 19.01): Frysing er ikke godt nok. Dreper ikke listeria. kilde? Her i Sverige dreper det listeria om man fryser det i 3 dager. Man kan som gravid spise alt av spekeskinke, salami etc så lenge det er fryst i 3 dager først Anonymkode: 8a2aa...695
AnonymBruker Skrevet 30. august 2021 #23 Skrevet 30. august 2021 7 hours ago, AnonymBruker said: kilde? Her i Sverige dreper det listeria om man fryser det i 3 dager. Man kan som gravid spise alt av spekeskinke, salami etc så lenge det er fryst i 3 dager først Anonymkode: 8a2aa...695 https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/smitte_fra_mat_og_drikke/bakterier_i_mat_og_drikke/listeria/ Anonymkode: 5b7ee...877
AnonymBruker Skrevet 31. august 2021 #24 Skrevet 31. august 2021 On 8/29/2021 at 10:53 PM, AnonymBruker said: kilde? Her i Sverige dreper det listeria om man fryser det i 3 dager. Man kan som gravid spise alt av spekeskinke, salami etc så lenge det er fryst i 3 dager først Anonymkode: 8a2aa...695 Det er toxoplasma som dør ved frysing, ikke listeria. Så her har egentlig begge rett - listeria dør bare ved oppvarming, og det er toxoplasma som er den største grunnen til at det anbefales å ikke spise kjøtt som ikke er varmebehandlet. Anonymkode: 4bf80...22d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå