hulinda Skrevet 28. november 2013 #1 Skrevet 28. november 2013 At man skal jo "koke" bagels i vann med sukker før man steker dem, så jeg bare lurte på om dette gjør at de får mer kalorier/sukker i seg? Eller setter det seg liksom "ikke fast" på dem?
AnonymBruker Skrevet 28. november 2013 #2 Skrevet 28. november 2013 De vil jo naturlig nok ta opp noe av sukkeret i vannet. Anonymous poster hash: d778d...d14
hulinda Skrevet 28. november 2013 Forfatter #3 Skrevet 28. november 2013 De vil jo naturlig nok ta opp noe av sukkeret i vannet. Anonymous poster hash: d778d...d14 Ok, noen som vet ca hvor mye?
Thorn Skrevet 28. november 2013 #4 Skrevet 28. november 2013 Det er jo lite sukker i vannet, jeg bruker som regel en teskje eller to på en kjele med rundt fire liter vann. Hvis du regner 300 kalorier på 100 gram bagel er du nok i nærheten, kanskje også litt over. Det kommer jo selvfølgelig også an på hva du har i selve bagelene
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå