Gå til innhold

Hjelp! Skal lage laktosefri riskrem


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tusen tusen takk! Da blir det kokkelering i morgen :) jeg er fryktelig dårlig i mengdeberegning, hvor mange porsjoner risgrøt bør jeg regne for riskrem til 11 personer? Planen er å ha "mandelen i riskremen" så fint at det ikke er for mye, samtidig som det bør være nok til alle. :) blir to desserter som etterfølger en stor middag.

Oppskrift på riskrem med mengdeberegning for 11 personer: http://www.tine.no/oppskrifter/desserter/fromasj-og-mousse/riskrem-p%C3%A5-ekte-vis

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det tåler nok til neste dag, men særlig ris og pasta er riski fordi det raskt dannes giftige muggsopper.

http://www.nrk.no/livsstil/middagsrestene-kan-vaere-livsfarlige-1.11288007

Anonymous poster hash: 6b55b...5ac

Jeg har spist pasta som har ligget i kjøleskapet i opptil 4-5 dager, mange ganger. Samme med ris.

Og det har enda ikke skjedd noe.

Anonymous poster hash: c7a77...37b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...