Gjest Nanne70 Skrevet 29. november 2013 #21 Skrevet 29. november 2013 Tusen tusen takk! Da blir det kokkelering i morgen jeg er fryktelig dårlig i mengdeberegning, hvor mange porsjoner risgrøt bør jeg regne for riskrem til 11 personer? Planen er å ha "mandelen i riskremen" så fint at det ikke er for mye, samtidig som det bør være nok til alle. blir to desserter som etterfølger en stor middag. Oppskrift på riskrem med mengdeberegning for 11 personer: http://www.tine.no/oppskrifter/desserter/fromasj-og-mousse/riskrem-p%C3%A5-ekte-vis
AnonymBruker Skrevet 29. november 2013 #22 Skrevet 29. november 2013 Det tåler nok til neste dag, men særlig ris og pasta er riski fordi det raskt dannes giftige muggsopper. http://www.nrk.no/livsstil/middagsrestene-kan-vaere-livsfarlige-1.11288007 Anonymous poster hash: 6b55b...5ac Jeg har spist pasta som har ligget i kjøleskapet i opptil 4-5 dager, mange ganger. Samme med ris. Og det har enda ikke skjedd noe. Anonymous poster hash: c7a77...37b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå