AnonymBruker Skrevet 26. november 2013 #1 Skrevet 26. november 2013 Noen her som har prøvd seg på denne? Funket den? Kan dere evt. skrive opp en plan med varer og mengde? Synes det er så vanskelig.. Jente 17Anonymous poster hash: 6a6e2...926
AnonymBruker Skrevet 26. november 2013 #2 Skrevet 26. november 2013 Mitt råd: ikke fokuser så på om maten du spiser er lavkarbo, paleo, fettredusert og gudene vet hva. Spis naturlig, "ren" mat som kylling, svin, fisk, egg, bær, grønnsaker, nøtter, avokado, oliven-, raps-, kokosolje osv., så skal du se at du får resultater (dersom det er dette du er ute etter). Du er også bare 17 år gammel, kroppen er enda i utvikling, så ikke stress så mye med dietter og alt dette her. Vær aktiv og spis sunt + nok! Anonymous poster hash: aa254...599 3
Gjest Nanne70 Skrevet 26. november 2013 #3 Skrevet 26. november 2013 Paleo er ikke en diett, det er et kosthold som fokuserer på at man spiser rene, naturlige og (så lang som mulig) ubearbeidede matvarer. Veiing, matplaner og kaloritelling inngår ikke i et paleokosthold. I dette kostholdet spiser man i hovedsak - Kjøtt, fisk, fugl, egg og skalldyr. - Grønnsaker, hovedsakelig fra planter som vokser over jorden. - Sunt fett som avocado, olivenolje og kokos. - Nøtter. Frø. - Frukt og bær Det man vanligvis utelukker i et paleokosthold er: - Meieriprodukter - Korn - Belgvekster - Raffinert sukker - Raffinerte oljer - Raffinerte råvarer/halvfabrikata - Alkohol - Brus/lettbrus Jeg er helt enig med AB over her, men hvis du er nysgjerrig, kan du lese litt om paleo her: http://paleomat.com/ http://paleoliv.wordpress.com/category/paleo/
Supraspinatus Skrevet 26. november 2013 #4 Skrevet 26. november 2013 Vil legge til at det viktigste med den såkalte paleo-livsstilen er bevissthet til hvor råvaren kommer fra og hvordan den er fremstilt. Det er kanskje blitt en trend at en skal bruke så mye kokosnøtt i paleo, men det handler like mye om å bruke kortreist, helst økologisk, bærekraftig mat. En kommer gjerne også over kilder som sier en skal være magre kjøttyper. Det er viktig å forstå at dette helst gjelder markeder som er anerledes i Norge. Der supermarkedkjøtt er kraftfôret og fettsyresammensetningen ikke ideell. Får man tak i naturlig fôret kjøtt så er de fete stykkene absolutt å anbefale. Det er her du finner mest vitaminer og mineraler. Foruten innmaten da. En skal heller ikke henge seg så mye opp i at man på død og liv skal spise som en huleboer. Grønnsaker og frukt har man tilgang på 365, det hadde ikke steinaldermannen. Det betyr ikke at en skal la være å spise dette om vinteren. 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå