AnonymBruker Skrevet 25. november 2013 #1 Skrevet 25. november 2013 Tenkte jeg skulle lage wok og fryse ned porsjoner. Når jeg skal varme det opp igjen da, er det bare å ha det i stekepanna igjen, selv om det er stekt i utgangspunktet? Har ikke mikrobølgeovn. Anonymous poster hash: 0da7d...a09
AnonymBruker Skrevet 25. november 2013 #2 Skrevet 25. november 2013 Jeg ville stekt den i panne, det gjør iallefall jeg med wokrester. Men jeg har aldri prøvd å fryse wok da. Så lager du for å fryse ville nok jeg understekt grønnsakene litt, dvs beregne at de skal stekes litt ved oppvarming også. Anonymous poster hash: 04cee...f70
AnonymBruker Skrevet 25. november 2013 #3 Skrevet 25. november 2013 Jeg ville heller fryst ingrediensene i hver sin pose, ustekt. Greia med wok er jo at grønnsakene er ferske og sprø, det blir de ikke av å fryses etter steking og å tines, hvor masse vann kommer ut. Anonymous poster hash: 65eb0...ea5 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå