AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #1 Skrevet 24. november 2013 Var på restaurant i helgen og mellom hovedrett og dessert fikk vi en slags minidessert som var en slags lysegrå veldig fluffy mousse som smakte gløgg. Vi spiste den med skje, med nøtter og rosiner til. Utrolig godt! Noen eksperter her som har en ide om hva det kan være? Anonymous poster hash: 4d2fe...07c
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #3 Skrevet 24. november 2013 Nei det var ikke creme brulee Den var egentlig enda luftigere enn en mousse og smakte som sagt gløgg. Anonymous poster hash: 4d2fe...07c
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #4 Skrevet 24. november 2013 Aldri hørt om før. De har vel laget en mousse og gitt den gløggsmak rett og slett? Altså, som sjokolademousse med gløgg istedet. Fiffig ide igrunn Anonymous poster hash: 55141...a8a 1
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #5 Skrevet 24. november 2013 Her er f.eks en oppskrift på champagne mousse, kunne sikkert brukes som basis for en gløgg mousse. http://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/champagnemousse Anonymous poster hash: 55141...a8a
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #6 Skrevet 24. november 2013 Den var på en måte litt gjennomsiktig og på nippet til å være rennende tror jeg. ts Anonymous poster hash: 4d2fe...07c
AnonymBruker Skrevet 25. november 2013 #7 Skrevet 25. november 2013 Noen flere som har vært borti noe slikt? Anonymous poster hash: 4d2fe...07c
Viktualia Skrevet 25. november 2013 #9 Skrevet 25. november 2013 Ring restauranten og spør. Høre ut som en variant av espuma. 2
venus_ Skrevet 26. november 2013 #10 Skrevet 26. november 2013 Ring restauranten og spør. Høre ut som en variant av espuma. Det samme tenkte jeg.
Ike Skrevet 26. november 2013 #11 Skrevet 26. november 2013 Rart ikke servitøren opplyste om menyen... Ville også bare ha spurt, enten der og da, eller kontaktet dem nå i etterkant.
AnonymBruker Skrevet 27. november 2013 #12 Skrevet 27. november 2013 http://www.allers.no/artikkel/gl%C3%B8ggsjokolademousse Anonymous poster hash: 30560...64d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå