AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #1 Skrevet 24. november 2013 Jeg pleier å lage meg ostesmørbrød men skjærer av skorpene før jeg steker det. Da lurte jeg på om det er noe jeg kan bruke disse skorpene til istedenfor å kaste det rett i søpla? Tips? Anonymous poster hash: 4cdfe...143
Gjest Inggolf Skrevet 24. november 2013 #2 Skrevet 24. november 2013 Hva med å lage krutonger av dem? evt brødrasp til gratenger?
Gjest Inggolf Skrevet 24. november 2013 #3 Skrevet 24. november 2013 Det er til og med bedre å bruke dem til å mate fuglene med fremfor å kaste dem 2
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #4 Skrevet 24. november 2013 Ja Jeg tenkte litt på å bruke de i betasupper? Funker det? Anonymous poster hash: 4cdfe...143
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #5 Skrevet 24. november 2013 Gi dem til fuglene! Anonymous poster hash: f106d...fb8
Gjest Inggolf Skrevet 24. november 2013 #6 Skrevet 24. november 2013 Ja Jeg tenkte litt på å bruke de i betasupper? Funker det? Anonymous poster hash: 4cdfe...143 hvordan da mener du? som brødrasp-tilstand?
FruHudson Skrevet 24. november 2013 #7 Skrevet 24. november 2013 (endret) Ha de i en kjøkkenmaskin så de blir pulverisert og ha de på fiskegrateng vet ikke om det er det man faktisk bruker på fiskegrateng, men det ser sånn ut ihvertfall Endret 24. november 2013 av FruHudson
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #8 Skrevet 24. november 2013 Åååå... Du bruker kanskje "kjøpabrød"? For jeg har slitt veldig med denne tråden, og ikke klart å sett for meg hva jeg kunne brukt skorpa på brødet til. Men tenkte da på den litt harde skorpa som blir på toppen av mine selvbakte brød - egner seg hverken til krutonger eller brødrasp. Vet ikke om engang fuglene ville sett monn i dem Anonymous poster hash: c3be2...947
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #9 Skrevet 24. november 2013 Ja, men til ostesmørbrød pleier jeg å bruke nesten hvitt brød da Skal jeg bare kaste det da? Anonymous poster hash: 4cdfe...143
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #10 Skrevet 24. november 2013 Ja, men til ostesmørbrød pleier jeg å bruke nesten hvitt brød da Skal jeg bare kaste det da? Anonymous poster hash: 4cdfe...143 Nei, nei - ikke sånn ment da skjønner jeg at det kan være noe å ta vare på funker sikkert fint å skjære i firkanter og bruke til krutonger. Men mine lett svidde skorper hadde ikke vært noe særlig Anonymous poster hash: c3be2...947
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #11 Skrevet 24. november 2013 Ok greit å vite Syns det er litt kjedelig å kaste ting som kan brukes, spesielt av mat. Jeg la skorpene i en egen brødpose i kjøleskapet, men tror kanskje det er best å fryse det? Så det ikke mugner. Anonymous poster hash: 4cdfe...143
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #12 Skrevet 24. november 2013 Helt sikkert lurt å fryse ja, holder seg mye bedre. Og tiner kjapt når du får bruk for Anonymous poster hash: c3be2...947
Gjest rådyr Skrevet 25. november 2013 #13 Skrevet 25. november 2013 som brødrasp-tilstand? Hahaha, fantastisk .
Gjest HappyWaffle Skrevet 25. november 2013 #14 Skrevet 25. november 2013 gi de til fuglene ^^ de blir så glade for det så
AnonymBruker Skrevet 25. november 2013 #15 Skrevet 25. november 2013 http://vegetarbloggen.com/2011/07/05/5-ting-a-bruke-gammel-brod-til/http://www.kk.no/871035/ikke-kast-de-gamle-brodskivene Kanskje du finner noen tips her? Anonymous poster hash: 4cf2d...5b7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå