esmer Skrevet 24. november 2013 #1 Skrevet 24. november 2013 (endret) - Endret 27. november 2014 av esmer
Gjest Gjest Skrevet 24. november 2013 #2 Skrevet 24. november 2013 Jeg bruker å lage en kyllingsalat til lunsj. Varierer også med fullkornlefser (tacolefser) og karbonadekjøttdeig.
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #3 Skrevet 24. november 2013 Du kan lage grove horn med skinke/kylling/bacon/kjøttfyll/ost. Eller pizzaboller/matmuffins Wraps med grønnsaker og kylling er et annet alternativ. Anonymous poster hash: 652fe...637
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #4 Skrevet 24. november 2013 Salat, hjemmelagde knekkebrød med pålegg, naturell yoghurt med müsli (og en dæsj fun light) eller rett og slett middagsrester (så blir medelevene eller kollegaene dine skikkelig misunnelig ). Anonymous poster hash: 3a1ce...47d 2
heiduderborte Skrevet 24. november 2013 #5 Skrevet 24. november 2013 Jeg spiser fiber knekkebrød! kjempegodt med egg på, og dobbelt så lite kcal i ellers kan du jo bake noe lavkarbo brød?
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #6 Skrevet 24. november 2013 Brød er ikke farlig! Det er en helt grei matvare å ha i et sunt norsk kosthold, men man bør selvsagt gå for en grov variant. Om du liker brød og blir mett av det, så spis det med god samvittighet! Dersom du vil bytte ut noe for variasjonens skyld, kan jeg foreslå knekkebrød, salat, wraps eller matmuffins. Anonymous poster hash: 96673...2dc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå