AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #1 Skrevet 24. november 2013 Hva vil det si å smelte sjokolade i varmebad? Sitter å lager sunne skumboller, men skjønte ikke dette.Anonymous poster hash: fb19c...daf
Notisblokk Skrevet 24. november 2013 #2 Skrevet 24. november 2013 Oppskrift? :D Det å smelte sjokolade i vannbad vil si at du varmer vann i en kjele, har sjokoladebiter i en skål som du setter over det varme vannet. Da blir ikke sjokoladen brent i kjelen og varmes forsiktig i bollen husk å røre og ikke la vannet koke.
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #3 Skrevet 24. november 2013 Stemmer som Notisblokk sier. Husk at skålen ikke skal ha kontakt med vannet, da kan sjokoladen korne seg. Anonymous poster hash: 8a829...b6f
fruBeist Skrevet 24. november 2013 #4 Skrevet 24. november 2013 Stemmer som Notisblokk sier. Husk at skålen ikke skal ha kontakt med vannet, da kan sjokoladen korne seg.Anonymous poster hash: 8a829...b6f Problemet er vel ikke om sjokoladebollen kommer i kontakt med vannet, men at det ikke skal komme vann opp i selve sjokoladen.
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #5 Skrevet 24. november 2013 Problemet er vel ikke om sjokoladebollen kommer i kontakt med vannet, men at det ikke skal komme vann opp i selve sjokoladen. Poenget var: ikke sett bollen i vannet, la den hvile på kasserollekanten. Anonymous poster hash: 8a829...b6f
AnonymBruker Skrevet 24. november 2013 #6 Skrevet 24. november 2013 Oppskrift? :D Det å smelte sjokolade i vannbad vil si at du varmer vann i en kjele, har sjokoladebiter i en skål som du setter over det varme vannet. Da blir ikke sjokoladen brent i kjelen og varmes forsiktig i bollen husk å røre og ikke la vannet koke. takk ! Kjempe enkelt, sunt og godt! Fant oppskriften engang, så den er ikke min altså. Pisk 3 eggehviter stive og hvite. Tilsett 3 ss sukrinmelis eller annen søtning. Ha 4 gelatinplater i kaldt vann, så smelt dem i litt kokende vann. Hell en tynn stråle med dette mens du pisker det andre. Pisk stivt. Smak på, gelatinen stjeler litt av det søte, så du kan godt tilsette mer søtning. Ha alt i feks en sånn gjennomsiktig liten plastpose, klipp hull og form små baller. Sett til kjøling. Smelt sjokolade i varmebad (jeg brukte med 86% kako, blir litt surt, men det blir sunnest. Da kan du jo evt blande inn litt søtning). Så heller du dette over når det er litt kaldt, og KOSER DEG MED GOD SAMVITTIGHET Unnskyld for dårlig forklaring.. Anonymous poster hash: fb19c...daf 1
Notisblokk Skrevet 24. november 2013 #7 Skrevet 24. november 2013 Takk! Skal prøve den oppskriften! -
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå