Akacia Skrevet 22. november 2013 #1 Skrevet 22. november 2013 Snart er det jul, og jeg gleder meg veldig til å begynne å bake! En av mine favoritter er doble havreflarn med sjokolade. Har laget det flere ganger før, og selvom de blir gode, blir de allikevel ikke helt slik jeg vil ha dem. De jeg har laget blir ganske tynne og sprø. Det jeg har lyst på er mer konsistensen på dem som blir solgt i butikken. Jeg elsker disse, men synes de er litt for søte. Disse er tykkere enn standard oppskrifter jeg finner, og har en litt annen konsistens. De oppskriftene jeg har prøvd er det ikke mulig å få tykkere i seg selv, da kakene flyter godt utover under steking. Så det må en annen type oppskrift til, har bare ikke funnet den. Så det jeg lurer på, er om det er noen her inne som har noen tips, eller den perfekte oppskriften å dele med meg? Det hadde blitt satt stor pris på
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå