AnonymBruker Skrevet 21. november 2013 #1 Skrevet 21. november 2013 Vi skal ha julaften hjemme for første gang. Med to små barn må vi gjøre middagen så lett som mulig for oss selv.. Er det enklest å lage pinnekjøtt eller ribbe?Anonymous poster hash: 4c7fd...85a
AnonymBruker Skrevet 21. november 2013 #2 Skrevet 21. november 2013 Juletorsk Anonymous poster hash: 0a9bb...c0b
AnonymBruker Skrevet 21. november 2013 #3 Skrevet 21. november 2013 Kjøttet lager jo seg selv i kasserolle eller i stekeovn, men jeg synes det er minst arbeid med tilbehøret til ribba. Anonymous poster hash: 8afec...cda
KAchili Skrevet 21. november 2013 #4 Skrevet 21. november 2013 Jeg synes pinnekjøtt er enklest, men kanskje fordi det er det jeg er mest vandt med..
AnonymBruker Skrevet 21. november 2013 #5 Skrevet 21. november 2013 Jeg synes pinnekjøtt er enklest. Ribba skal jo krydres to dager før og så må man passe på den i ovnen og så er det jo det styret med sprø svor... Og tilbehøret til ribba tar jo også litt tid (finstrimle kål til surkål, f eks). Pinnekjøttet skal jo bare stå der og putre. Og kålrotstappe lager man i en fei. Anonymous poster hash: 294f8...2d9
Gjest Yellowrose Skrevet 21. november 2013 #6 Skrevet 21. november 2013 Jeg synes igrunn også pinnekjøtt er enklest, ja.
AnonymBruker Skrevet 21. november 2013 #7 Skrevet 21. november 2013 Jeg vet ikke hva som er enklest, men pinnekjøtt smaker best, og det er det som er det viktigste. Anonymous poster hash: fc3a3...d01
Gjest Funky Punk Skrevet 21. november 2013 #8 Skrevet 21. november 2013 Syns ribbe er enklest. Og pølser, medisterkaker osv kan man ha oppi samme langpanne. Eneste jeg lager på ovnen da er å koke poteter og lage saus osv. Slike ting som er simpelt. 1
AnonymBruker Skrevet 21. november 2013 #9 Skrevet 21. november 2013 Pinnekjøtt er både enklest og best! Anonymous poster hash: 8b251...842 1
Akacia Skrevet 22. november 2013 #10 Skrevet 22. november 2013 Jeg synes at begge deler er såpass lite krevende at dere bør heller bare velge hva dere har mest lyst på! Så stor forskjell i tid og arbeid er det bare ikke. Når det er sagt, så synes jeg vel pinnekjøtt er hakket kjappere hvis en tar med all tilberedning av både kjøtt og tilbehør (og servering).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå