Gå til innhold

Integrert stekeovn, hva skal jeg velge?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal kjøpe ny stekeovn, og det virker helt håpløst å velge ut. Det eneste jeg vet sikkert at jeg ønsker er at jeg vil ha integrert og at den skal være lav på energibruk.

Er det noen der ute som har tips til hva jeg skal se etter og hvilke merker som er bra?

Bør jeg ha selvrens og i såfall hvilken type?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva er budsjettet ditt?

Det vet jeg ikke helt heller, på elkøp selger de ovner fra 1500 til 29000. Jeg er bare en vanlig person jeg... Hva er vanlig tror du?

Skrevet

Hva slags bruker er du?

Slenger du inn en pizza i ny og ne eller liker du å bake, helsteke kjøtt etc?

Skrevet

Hva slags bruker er du?

Slenger du inn en pizza i ny og ne eller liker du å bake, helsteke kjøtt etc?

Den vil bli brukt mest til steking av kjøtt og fisk og sånt, litt pizza, ikke noe særlig baking.

Skrevet

Takk for tips, men hva er det som gjør den bra?

Diger!

Skrevet

Diger!

Åja, men det tror jeg ikke er så viktig, jeg vil nok helst ha en i helt vanlig størrelse :)

Skrevet

Velg en som er stor inni ovnen. Det er stor forskjell på hvor store de er innvendig.

  • Liker 1
Skrevet

Åja, men det tror jeg ikke er så viktig, jeg vil nok helst ha en i helt vanlig størrelse :)

Velg en som er stor inni ovnen. Det er stor forskjell på hvor store de er innvendig.

Nemlig.

Skrevet

Vanlig størelse. Dvs 60 cm bredde er det vanlige, klart det er deilig med større ovn, men ikke mange har kjøkkenskap som passer til slikt,

Hadde jeg vert deg hadde jeg søkt på finn.no etter en Gaggenau utstillingsmodell. Har sett noen til rundt 13K

Blandt de aller beste merkene der ute, veldig jevn temperatur og de fleste modellene har pyrolyse.

Skrevet

Vil bare presisere at jeg mener en som er standard 60 cm. Det er veldig stor forskjell på hvor store de er innvendig. Utrolig irriterende med en ovn som er liten inni, da brett og alt til den er mindre.

Skrevet

Vil bare presisere at jeg mener en som er standard 60 cm. Det er veldig stor forskjell på hvor store de er innvendig. Utrolig irriterende med en ovn som er liten inni, da brett og alt til den er mindre.

Så klart, men husk at ovnsvolumet kan si noe om hvor godt ovnen er isolert og derved også hvor god ovnen er til å holde jevn temperatur.

Skrevet

Jeg ville valgt en ovn med stenger som holdt brettet oppe når man trakk det ut. Ellers er varmluft viktig, det samme er prolyse.

  • Liker 1
Skrevet

Takk for tips. De fra Gaggenau så veldig fine ut, jeg skal være på utkikk. Er det noen som har noen merker å tipse om hvis jeg skal kjøpe på feks elkøp?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...