AnonymBruker Skrevet 14. november 2013 #1 Skrevet 14. november 2013 Noen som har tips å komme med? tenker å hamstre inn en del da jeg ikke liker å dra med meg så mye fra butikken hele tiden men ha et basislager hjemme . Anonymous poster hash: 57986...f51
AnonymBruker Skrevet 14. november 2013 #2 Skrevet 14. november 2013 Rent kjøtt (med og uten fett) hvis du har plass i fryseren Ren fisk hvis du har plass i fryseren Lever kan ligge noen måneder i fryseren Frosne grønnsaker hvis du har plass i fryseren Kokosmelk Laktoseredusert fløte Extra virgin olivenolje eller andre extra virgin oljer (ikke stek med disse) Smør Egg Pesto Guacamole i sånne flate pakker. Kommer ikke på hvem som er produsenter. Ingredienslista er fiiin i alle fall. Ikke noe tull i den. Jeg tror det var bare avocado, hvitløk og salt. Og et godt arsenal med krydder Anonymous poster hash: cae32...593 3
pepsiprinsessa Skrevet 14. november 2013 #3 Skrevet 14. november 2013 Tørkede belgfrukter og korn - type linser, bønner, quinoa, spelt osv. Tørket frukt, men vær obs på sukkerinnholdet.
sebra Skrevet 15. november 2013 #4 Skrevet 15. november 2013 Pesto har ikke lang holddbarhet hvis man åpnner den.
Supraspinatus Skrevet 15. november 2013 #5 Skrevet 15. november 2013 Det er også verdt å merke at ekte mat ikke har ekstrem holdbarhet. Det kjennetegner gjerne mat som ikke er tilsatt ulike ting. Unntaket er vel kanskje måten de konserverte på før (som ikke gir like lang holdbarhet som moderne konservering). Sylting, fermentering, og salting/tørking. 3
Gjest Vinglepetra Skrevet 15. november 2013 #6 Skrevet 15. november 2013 Havregryn Linser Bønner Speltmel Alt av frø Karbonadedeig, kylling, renskåret kjøtt fryst Frosne grønnsaker
Lea2 Skrevet 15. november 2013 #7 Skrevet 15. november 2013 Fisk og kjøtt holder seg godt i fryseren (det er vel ikke snakk om mange måneder her heller). Alt av tørrvarer som mel, gryn, tørkede linser og bønner, ris og pasta, hermetiske grønnsaker, frossne grønnsaker. Tunfisk på boks er holdbart (og veldig praktisk til både pålegg, salater og varm mat). Grønnsaker som potet, gulrot, kålrot, diverse kål og løk er ganske så holdbart om man oppbevarer dem riktig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå