AnonymBruker Skrevet 8. november 2013 #1 Skrevet 8. november 2013 Det er liksom de samme overalt i julen. Til meg også. Det har gått i karamellpudding ,pannecotta, riskrem,fruktcoktai. Nå kan jeg tenke meg å prøve noe nytt. Har dere forslag? JULianne Anonymous poster hash: 4996d...99b
Honey Dew Skrevet 8. november 2013 #3 Skrevet 8. november 2013 Det er liksom de samme overalt i julen. Til meg også. Det har gått i karamellpudding ,pannecotta, riskrem,fruktcoktai. Nå kan jeg tenke meg å prøve noe nytt. Har dere forslag? JULianne Anonymous poster hash: 4996d...99b Hva med Creme Brulèe?
AnonymBruker Skrevet 8. november 2013 #4 Skrevet 8. november 2013 Noe med sjokolade! Anonymous poster hash: a1e5c...263
Erazor Skrevet 8. november 2013 #5 Skrevet 8. november 2013 Jeg synes faktisk bær i vaniljekesam er enkelt, godt og veldig friskt etter en tung middag. Hos oss pleier det for øvrig å være multekrem som står på menyen til jul.
QueenAwesome Skrevet 8. november 2013 #6 Skrevet 8. november 2013 vi pleier å ha sviske og aprikoskompott, dette både smaker godt, og får i gang fordøyelsen!
AnonymBruker Skrevet 8. november 2013 #8 Skrevet 8. november 2013 Sitronfromasj eller is med bær? Anonymous poster hash: 26233...512
Alice123 Skrevet 8. november 2013 #9 Skrevet 8. november 2013 Is med bær og sitronfromasj er veldig gode forslag. Godt med noe syrlig og friskt etter tung julemiddag! 1
AnonymBruker Skrevet 8. november 2013 #10 Skrevet 8. november 2013 Hva med multekrem og krumkaker? Anonymous poster hash: 90332...c2f
AnonymBruker Skrevet 8. november 2013 #11 Skrevet 8. november 2013 iskake Anonymous poster hash: df8ae...c8e
smartjente Skrevet 8. november 2013 #12 Skrevet 8. november 2013 creme brulee eller sjokoladefondant?
pusla Skrevet 9. november 2013 #13 Skrevet 9. november 2013 (endret) Jeg lagde daimiskake i fjor til dessert julaften, og det slo veldig godt an. Men husker jeg rett, venta vi litt med den etter ribba. Tar man den rett etter hovedretten blir det kanskje bli litt voldsomt. Endret 9. november 2013 av pusla
Gjest Mrs. Random Nick Skrevet 9. november 2013 #14 Skrevet 9. november 2013 Krumkaker med multekrem hos oss.
Stellamor Skrevet 14. november 2013 #15 Skrevet 14. november 2013 Vi fant ut ett år at vi alltid er så mette at vi begynte med en fruktsalat med friske frukter... så kommer det jo kaker senere på kvelden..
Serafina. Skrevet 14. november 2013 #16 Skrevet 14. november 2013 Fruktsalat med pisket krem er friskt og godt etter en god middag. Sitronfromasj er foreslått, og det er også friskt. Sjokolademousse, is og bær eller tilslørte bondepiker.
Brunhilde Skrevet 14. november 2013 #17 Skrevet 14. november 2013 Jeg syns sjokolademousse er et godt, men akk så mektig, alternativ. Multekrem er også en sikker vinner.
Gjest Lille-pus Skrevet 14. november 2013 #18 Skrevet 14. november 2013 Hos meg er det enten den berømte karamellpuddingen min, hjemmelaget fruktcoctail (tipser om å pynte på farvene ved å blande inn jordbærbåter og granateple) eller hjemmelaget vaniljeis og multer. I år blir det is og multer (gjett om noen må ha en ismaskin gående på kvelden lille julaften
Furstina Skrevet 15. november 2013 #19 Skrevet 15. november 2013 I år har vi (jag) bestämt mig för att göra en dessert jag hittade på i somras. Sockerkokta rabarber i gelé, serveras med kesella. Koka hackade rabarber i sockarlag, sila av. Blanda vanlig gelé men ta lite mindre vatten. Blanda i den sönderkokta rabarbern. Stelna. Friskt och lätt. Blir bra med syrlig kesella eller turkisk yoghurt till. Jag har sparat rabarber i frysen sen i somras för denna dessert. Annars tror jag på citronfromage
Gjest Yellowrose Skrevet 15. november 2013 #20 Skrevet 15. november 2013 Varm Sjokolade foundante med is vedsiden av. Ikke så "julete", men smaker jo nydelig da!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå