Gå til innhold

Ytrefilet i fryseren -for gammel til å bruke?


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Har noe ytrefilet liggende i fryseren, tror det ca er 1 år gammelt.

Kan kjøttet brukes, eller er det for gammelt?

Noen som vet ca holdbarhet ved frysing av div kjøtt?

Videoannonse
Annonse
Gjest Phair
Skrevet
Har noe ytrefilet liggende i fryseren, tror det ca er 1 år gammelt.

Kan kjøttet brukes, eller er det for gammelt?

Noen som vet ca holdbarhet ved frysing av div kjøtt?

Lærte at mørkt kjøtt kan fyses i 3-4 mnd og lyst i 6-7. Tror ikke jeg ville spist den.

Skrevet

Jeg hadde i alle fall ikke servert den til andre, men om den ser "pen og frisk" ut hadde jeg nok spist den selv uten problemer.

Skrevet
Jeg hadde i alle fall ikke servert den til andre' date=' men om den ser "pen og frisk" ut hadde jeg nok spist den selv uten problemer.[/quote']

:Nikke:

Skrevet

Ofte er det holdbarhetsdato to år frem i tid på rene fileter (etter hva jeg har sett trykket på)... Det er noe helt annet med fetere kjøtt.

Tror ikke det er problem å spise den.. ville ikke bekymret meg .. så sant den ikke lukter/ser ekkel ut. Den kan ha blitt litt tørr.. - så kanskje passer den bedre i en bifflapskaus el.

Gjest Skrållan - ikke innlogget
Skrevet

Dersom matvarer (kjøtt) (eller muskler da - :hoho: )(nei uff, det var litt slemt...) ble lagt i fryseren mens det enda var ferskt og fint, dersom posen er tett og temp'en har vært riktig og alt sånt, og selvfølgelig dersom det ser og lukter bra - har jeg INGEN problemer med å verken spise eller servere det etter et år.

Når det gjelder holdbarhet på mat synes jeg til tider vi er blitt litt for hysteriske.......

Gjest 1111
Skrevet

Er enig med Skrållan, syns vi er litt hysteriske med datoene.. når du fryser ned noe så "forsvinner" holdbarhetsdatoen. f.eks. hvis du fryser ost en uke før den går ut, er den like fin til å brukes to måneder senere.

Skrevet

Det skulle gå helt bra ifølge min venninne som er kokk.

(forutsatt at den var fersk i utgangspunktet og har vært riktig emballert)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...