Gå til innhold

Pork belly og pork sholder.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan det "oversettes" med ribbe og nakkekoteletter? Har lyst å prøve meg på å lage sausage meat til sausage rolls etter denne oppskriften. Men hvilket kjøtt bruker jeg? Har googlet med frem til at pork belly blir ribbe her, men pork sholder? Har aldri sett en svineskulder, kan man bruke nakkekoteletter tro? Har ikke slakter her, så har ikke mulighet til å evt be om det der.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Pork belly er vel buklist (?), men ribbe blir også bra.

Shoulder er bog.



Anonymous poster hash: 193f7...81d
Skrevet

Ah, takk :) Buklist? Aldri sett...



Anonymous poster hash: 3add4...269
Skrevet

Hmmm, hvorfor ble jeg anonym over her? Ribbe uten bein på en måte da? Får se hva jeg finner :)

Skrevet

... Pork shoulder er vel svinenakke, ikke bog?

Anonymous poster hash: bf941...c54

Skrevet

Det er vel teknisk sett ingen av delene, det er det i mellom :P Jeg prøver meg med bog og ribbe jeg, så får vi se ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...