Lyra Skrevet 6. november 2013 #1 Skrevet 6. november 2013 Kan det "oversettes" med ribbe og nakkekoteletter? Har lyst å prøve meg på å lage sausage meat til sausage rolls etter denne oppskriften. Men hvilket kjøtt bruker jeg? Har googlet med frem til at pork belly blir ribbe her, men pork sholder? Har aldri sett en svineskulder, kan man bruke nakkekoteletter tro? Har ikke slakter her, så har ikke mulighet til å evt be om det der.
AnonymBruker Skrevet 6. november 2013 #2 Skrevet 6. november 2013 Pork belly er vel buklist (?), men ribbe blir også bra. Shoulder er bog. Anonymous poster hash: 193f7...81d
AnonymBruker Skrevet 6. november 2013 #3 Skrevet 6. november 2013 Ah, takk Buklist? Aldri sett... Anonymous poster hash: 3add4...269
AnonymBruker Skrevet 6. november 2013 #4 Skrevet 6. november 2013 Buklist er delen av sideflesket som er uten bein. http://www.matprat.no/matnyttig/ravareleksikon/b/buklist Faktisk har jeg opplevd at buklist selges som ribbe til jul. Anonymous poster hash: 193f7...81d
Lyra Skrevet 6. november 2013 Forfatter #5 Skrevet 6. november 2013 Hmmm, hvorfor ble jeg anonym over her? Ribbe uten bein på en måte da? Får se hva jeg finner
AnonymBruker Skrevet 7. november 2013 #6 Skrevet 7. november 2013 ... Pork shoulder er vel svinenakke, ikke bog? Anonymous poster hash: bf941...c54
Lyra Skrevet 7. november 2013 Forfatter #7 Skrevet 7. november 2013 Det er vel teknisk sett ingen av delene, det er det i mellom Jeg prøver meg med bog og ribbe jeg, så får vi se
AnonymBruker Skrevet 7. november 2013 #8 Skrevet 7. november 2013 Svinenakke er pork neck. Shoulder er bog, ikke noe "midt imellom". http://ccmat.no/fakta_om_mat/fakta_om_kjott/grisens_stykningsdeler http://www.google.com/imgres?sa=X&rls=com.microsoft:no:IE-SearchBox&rlz=1I7ACAW_no&biw=1024&bih=426&tbm=isch&tbnid=NNO0kHk6_v0GhM:&imgrefurl=http://www.recipes4us.co.uk/pork%2520cuts.htm&docid=HtlNYPL8hIQkwM&imgurl=http://www.recipes4us.co.uk/images/Pork%252520C1.jpg&w=429&h=234&ei=IxF8Up-rFOSF4gT5mIGQBg&zoom=1&iact=hc&vpx=89&vpy=6&dur=8094&hovh=166&hovw=304&tx=185&ty=120&page=5&tbnh=134&tbnw=245&start=28&ndsp=8&ved=1t:429,r:29,s:0,i:172 Anonymous poster hash: 193f7...81d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå