AnonymBruker Skrevet 5. november 2013 #1 Skrevet 5. november 2013 Vanlig lys kakebunn, ikke sjokolade. 3 lag med fyll, en med melkesjokoladekrem, neste sjokolademousse og en til igjen med melkesjokoladekrem. Hva synes dere?Anonymous poster hash: 7161d...1fc
Gjest SweetSunshine Skrevet 5. november 2013 #2 Skrevet 5. november 2013 Jeg elsker sjokolade, men jeg kunne tenkt meg noe friskt inni itillegg. Feks deilige bringebær!
Kvist Skrevet 5. november 2013 #3 Skrevet 5. november 2013 Høres godt ut. Sjokoladekrem utenpå også? Og jeg henger meg på ang. bringebær, enten som pynt oppå kaken eller som en coulis servert ved siden av?
AnonymBruker Skrevet 5. november 2013 #4 Skrevet 5. november 2013 Jeg synes den høres kjempegod ut ! jeg for min del liker ikke bær og frukt i en kake, så jeg ville hatt den som den er Anonymous poster hash: 60807...5df 1
AnonymBruker Skrevet 5. november 2013 #5 Skrevet 5. november 2013 Jeg elsker sjokolade, men jeg kunne tenkt meg noe friskt inni itillegg. Feks deilige bringebær! Har aldri forstått hvorfor folk skriver "deilige, flotte, fine, herlige" før matvarer. Ingen regner da med at bringebærene er dårlige? De fleste som baker bruker vel matvarer som er bra. Anonymous poster hash: f5f0f...f9e 9
Topplue Skrevet 5. november 2013 #6 Skrevet 5. november 2013 Høres utrolig godt ut, men jeg ville nok også servert noe frukt med den.
Gjest navnelapp Skrevet 5. november 2013 #7 Skrevet 5. november 2013 Med glasur og lett dynka botnar kan det bli veldig godt. Om botnen berre er tørr kan det bli kjedeleg. Legg det nederste laget på fatet, dynk det lett, t.d. med appelsinjuice eller sjokomjølk, legg på fyll, legg på ny botn, dynk, legg på fyll og legg på toppen. Stryk over glasur.
AnonymBruker Skrevet 5. november 2013 #8 Skrevet 5. november 2013 Ja, når får jeg den? :D Anonymous poster hash: d9201...c94 2
AnonymBruker Skrevet 5. november 2013 #9 Skrevet 5. november 2013 "Lys kakebunn" - mener du sukkerbrød? I såfall synes jeg ikke det hørtes noe godt ut, hørtes ut til å bli alt for tørt og kjedelig. Anonymous poster hash: 7bf76...ec8
AnonymBruker Skrevet 5. november 2013 #10 Skrevet 5. november 2013 Med glasur og lett dynka botnar kan det bli veldig godt. Om botnen berre er tørr kan det bli kjedeleg. Legg det nederste laget på fatet, dynk det lett, t.d. med appelsinjuice eller sjokomjølk, legg på fyll, legg på ny botn, dynk, legg på fyll og legg på toppen. Stryk over glasur. Man må ikke dynke en bunn for at den skal bli saftig Jeg har aldri gjort det med den kaken jeg alltid pleier å lage, og den er like saftig hver gang. Smelter i munnen Selvfølgelig, noen kaker kan vel være fint å dynke, men det er ikke alltid nødvendlig:) Anonymous poster hash: 60807...5df
AnonymBruker Skrevet 5. november 2013 #11 Skrevet 5. november 2013 Nei, den hørtes ikke god ut, rett og slett fordi vanlig sukkerbunn er kjipt. Fyllet høres godt ut da! Anonymous poster hash: eebc4...3cb
Gjest navnelapp Skrevet 5. november 2013 #12 Skrevet 5. november 2013 Man må ikke dynke en bunn for at den skal bli saftig Jeg har aldri gjort det med den kaken jeg alltid pleier å lage, og den er like saftig hver gang. Smelter i munnen Selvfølgelig, noen kaker kan vel være fint å dynke, men det er ikke alltid nødvendlig:) Anonymous poster hash: 60807...5df Det kjem an på kvaliteten på botnen. Er det formkakebotn som er heilt nybakt er det ikkje nødvendig. Men er botnen ein anelse tørr gjer det underverk med kaka.
Gjest SweetSunshine Skrevet 5. november 2013 #13 Skrevet 5. november 2013 Har aldri forstått hvorfor folk skriver "deilige, flotte, fine, herlige" før matvarer. Ingen regner da med at bringebærene er dårlige? De fleste som baker bruker vel matvarer som er bra. Anonymous poster hash: f5f0f...f9e Har aldri skjønt hvorfor folk klager, syter og pirker på andre hele tiden. Likevel er det alltid noen som MÅ gjøre det.
Gjest Badebuksa Skrevet 5. november 2013 #14 Skrevet 5. november 2013 Nei!!!!! Too much chocolate!! Du må ha et lag med bringebærmousse istedet for det med melkesjokoladegugg,
AnonymBruker Skrevet 5. november 2013 #15 Skrevet 5. november 2013 Har aldri skjønt hvorfor folk klager, syter og pirker på andre hele tiden. Likevel er det alltid noen som MÅ gjøre det. Jeg bare lurer på HVORFOR folk skriver det. Anonymous poster hash: f5f0f...f9e 3
Gjest SweetSunshine Skrevet 5. november 2013 #16 Skrevet 5. november 2013 Jeg bare lurer på HVORFOR folk skriver det.Anonymous poster hash: f5f0f...f9e Nei, nå kan du lure. Kan være fordi man ønsker å beskrive at bringebærene er deilige. Dette er ikke diskusjonen her. Start en egen tråd der du kan få andres tilbakemeldinger.
Gjest RompeRusk Skrevet 5. november 2013 #17 Skrevet 5. november 2013 Jeg ELSKER kaker og alt som er søtt, men synes dette høres alt for søtt ut. For min del er det melkesjokoladedelen som blir for mye Men en vanlig sjokoladekrem (ala tropisk aroma) og sjokolademousse, med friske bær på toppen høres godt ut
AnonymBruker Skrevet 5. november 2013 #18 Skrevet 5. november 2013 Takk for forslag folkens. Noen av dere synes det ble litt mye med sjokolade? Hva om jeg tar fløtekrem og vaniljekrem blandet med jordbær? Anonymous poster hash: 7161d...1fc
LittDiva Skrevet 5. november 2013 #19 Skrevet 5. november 2013 Kan ikke bli for mye sjokolade for meg i hvert fall..... Slurp
AnonymBruker Skrevet 5. november 2013 #20 Skrevet 5. november 2013 Takk for forslag folkens. Noen av dere synes det ble litt mye med sjokolade? Hva om jeg tar fløtekrem og vaniljekrem blandet med jordbær?Anonymous poster hash: 7161d...1fc Hva med å lage den kaken du foreslo, men med en mørk sjokoladekake i stedet for sukkerbrød? Skal du lage sukkerbrød bør du kanskje gå for en tradisjonell bløtkake, dynket og med frisk frukt. Sukkerbrød blir fort tørt og kjedelig synes jeg, men om man lager en god og saftig bløtkake ut av det er det kjempegodt. Anonymous poster hash: 7bf76...ec8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå