AnonymBruker Skrevet 2. november 2013 #1 Skrevet 2. november 2013 Skal ha lapskaus til middag i morgen. Kan jeg kutte opp kålrot, gulrot og poteter nå (og ha det i en skål med vann i kjøleskapet) men lage selve lapskausen i morgen? Rekker ikke lage hele greia før jeg skal bort i kveld, men hadde vært godt å gjøre det lettvint i morgen. Blir travelt ellers. Anonymous poster hash: 90ca6...853
Gjest Arch Skrevet 2. november 2013 #2 Skrevet 2. november 2013 Bestemor pleier å gjøre det slik, så det går sikkert fint 1
AnonymBruker Skrevet 2. november 2013 #3 Skrevet 2. november 2013 ja det går fint Anonymous poster hash: bf580...ada
Lea2 Skrevet 2. november 2013 #4 Skrevet 2. november 2013 Bare pass på at vannet dekker og at det står kaldt så er det ikke noe problem
AnonymBruker Skrevet 2. november 2013 #5 Skrevet 2. november 2013 Flott! Takk for raske svar Anonymous poster hash: 90ca6...853
AnonymBruker Skrevet 2. november 2013 #6 Skrevet 2. november 2013 Greit å kutte alt som skal oppi? Gul løk og purreløk også? Anonymous poster hash: 90ca6...853
AnonymBruker Skrevet 2. november 2013 #7 Skrevet 2. november 2013 Ville ikke hatt løk oppi, kan risikere seriøs løksmak av alt sammen. Anonymous poster hash: 898b7...35c
AnonymBruker Skrevet 2. november 2013 #8 Skrevet 2. november 2013 Greit å kutte alt som skal oppi? Gul løk og purreløk også? Anonymous poster hash: 90ca6...853 Du kan jo putte det i bokser med lokk på? Anonymous poster hash: ba445...890
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå